024nijmegen

Inloggen  \/ 
x
x
x
Registreren  \/ 
x

Halloween poppen lijkjes

in Creatief met Madelief

creepy creepy creepy

Wie speelt er tegenwoordig nog met poppen? Nou ik deed dat wel en heb de halve zolder nog vol liggen ermee en dat komt met Halloween goed uit. Met de oude poppen maak je de engste creaties. Alleen met het maken ervan heb ik enorm gelachen en gegruweld. 

Je verzamelt wat oude poppen en allerlei materiaal wat je waarschijnlijk al in of om je huis hebt, stukjes touw, wat stukjes stof of jutte, stokken, plastic zakken, van alles kun je gebruiken er is geen vaste materiaal lijst, nu kun je jouw fantasie op de vrije loop laten gaan. Alleen de poppen zijn als hoofd item nodig en verf, vooral rode verf! Hoe neger hoe beter, de voorbeelden zijn enkel om je een idee te geven en op weg te helpen. Geloof me dat als je eenmaal begint, de mooiste engste poppen lijkjes te voorschijn komen.

Je kunt de poppen heel laten maar ik trek voor de meeste poppen lijkjes het hoofd en de ledematen van de romp af. Als jouw pop haar heeft maak je daar een warboel van, goed door elkaar kroelen dat haar, alsof het een bos stro is. Het hoofd kun je heel laten maar voor een nog enger effect kun je het met een schaar hier en daar kapot knippen.  De armen, benen en het hoofd bewerk je met verf. Het maakt niet echt uit hoe het eruit komt te zien, als het maar lelijk is :-) Je kunt het beste deppen met een sponsje en verschillende kleuren zodat je een modder of zombie effect krijgt. Heb je wat minder tijd kun je de onderdelen ook door de modder rollen en eventueel met ketchup overgieten. (na halloween kun je ze dan afwassen en opbergen voor volgend jaar) 
De armen en benen kun je in een kist of mand bij je voordeur zetten. Brrrrr eng! Het hoofd spies je op een stok en zet je tussen je planten of leg je gewoon in je tuin.

Wil je wel enge creaties maar heb je wat minder tijd? Neem een poppenhoofd, doe er een stuk jutte overheen, vastbinden met een stuk touw en deze op een stok zetten. Het deel bij de ogen en mond dep je wat rode verf voor een nog enger effect. 

Of je neemt een stuk plastic, doe daar wat rode verf op (of tomatenketchup) kreukel het plastic ineen zodat het bloed verdeeld over de zak en doe deze over het hoofd. Ziet er ook echt creepy uit. 

Zo zie je maar, gewoon wat oude materialen en de engste creaties heb jij gemaakt. Weet nu niet of de kinderen nog bij jouw langs komen ;-)

Trick or Treat!

024 Nijmegen

Madelief
Creatief met Madelief

Contact us

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us