024nijmegen

6.0/5 rating (2 votes)
1090

Wijkagent Penny Wiss

in Brakkenstein, Mijn Buurt, Grootstal, Hatertse Hei, Heyendaal

024 Nijmegen
Wijkagent Penny Wiss

Algemeen nummer 0900-8844
Werkgebied Hatertse Hei, Brakkenstein, Grootstal en Heyendaal


Wat doet een wijkagent voor de buurt?
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagent kan beschikken over een wijkteam, en als het nodig is, krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

Wat doet de wijkagent met uw melding?
Soms gebruikt de wijkagent uw informatie in lopende onderzoeken. Een andere keer neemt de wijkagent aan de hand van uw klacht of probleem poolshoogte en kan de wijkagent bijvoorbeeld degene aanspreken die voor overlast zorgt. Ook kan de wijkagent een probleem doorspelen aan partners, zoals de gemeente of woningbouwverenigingen.

Comments (1)

  • Loes Linders

    12 september 2022 at 18:21 |
    Beste wijkagent,

    Deze week is er een mevrouw die op ons adres een pakketje bezorgd wil hebben, zij zegt op Kniptorstraat 30 te wonen. Op het pakketje staat Emelie Meulenbeek Kniptorstraat 8. Ik heb het niet aangenomen, omdat het wel mijn adres is, maar ik deze vrouw niet ken. Ze blijft volharden dat het pakketje bij mij bezorgd moet gaan worden. Is al 2x aan de deur geweest.
    Je hoeft hier niets mee te doen, maar ik vond het vreemd en wil het melden voor het geval er meer van dit soort incidenten zijn.

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us