024nijmegen

0.0/5 rating (0 votes)
5974

Wijkagent Roel Hendriks

De Kamp, De Geerkamp, De Gildekamp, De Hoefkamp, De Kluijskamp, De Voorstenkamp, De wellenkamp in De Geerkamp, De Gildekamp, De Hoefkamp, De Kluijskamp, De Voorstenkamp, De Wellenkamp, Mijn Buurt

024 Nijmegen
Wijkagent Roel Hendriks

Algemeen nummer 0900-8844
Werkgebied Alle wijken in Lindenholt eindigend op 'kamp'
De Kamp, De Geerkamp,  De Gildekamp,  De Hoefkamp,  De Kluijskamp,  De Voorstenkamp, De wellenkamp


Wat doet een wijkagent voor de buurt?
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagent kan beschikken over een wijkteam, en als het nodig is, krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

Wat doet de wijkagent met uw melding?
Soms gebruikt de wijkagent uw informatie in lopende onderzoeken. Een andere keer neemt de wijkagent aan de hand van uw klacht of probleem poolshoogte en kan de wijkagent bijvoorbeeld degene aanspreken die voor overlast zorgt. Ook kan de wijkagent een probleem doorspelen aan partners, zoals de gemeente of woningbouwverenigingen.

Bron/Credits

Politie

Comments (2)

 • Tom

  17 november 2022 at 19:45 |
  Goedendag,

  Wij wonen in de Zellersacker 20ste straat,al enige tijd is het hier net een race baan. Terwijl het hier een woonerf is en hier kinderen in de straat spelen. Onze vraag is of hier wat aan gedaan kan worden, het zijn zelfs mensen die zelf kinderen die hier in de straat wonen. Er staat in het begin van het plein wel een bord alleen is deze niet goed zichtbaar denk ik, of mensen hebben lak aan de woonerf regels.
 • Patricia de Jong

  14 november 2022 at 18:57 |
  Vandaag liet ik mijn dakgoten reinigen. Ik kan het niet goed uitleggen hoe het gebeurde, sla mijzelf voor m’n kop heb 2000 euro afgerekend… verzekering werk werd mij gegarandeerd..
  Ik ben ze na vertrek gaan googlen “ dak werken benelux bv” en vrees …
  Of ze gedaan hebben wat afgerekend is weet ik niet.. het is op het dak.
  Ze hebben spullen laten liggen.(troep maar ook n brander en n rol daklood) Ik ben nu ook bang dat ze terug komen… ik lees dat ze geassocieerd worden met groepsverkrachtig en ben alleen staande moeder met tiener dochter.
  Ik wil graag melding maken zodat ik in nood kan bellen en jullie op de hoogte zijn / er iets mogelijk is ?!

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us