024nijmegen

358
9.0/5 rating 1 vote

Wijkagent Arnout van der Gaag

in Mijn Buurt, Hatert

024 Nijmegen
Wijkagent Arnout van der Gaag

Algemeen nummer 0900-8844
Werkgebied HatertWat doet een wijkagent voor de buurt?
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagent kan beschikken over een wijkteam, en als het nodig is, krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

Wat doet de wijkagent met uw melding?
Soms gebruikt de wijkagent uw informatie in lopende onderzoeken. Een andere keer neemt de wijkagent aan de hand van uw klacht of probleem poolshoogte en kan de wijkagent bijvoorbeeld degene aanspreken die voor overlast zorgt. Ook kan de wijkagent een probleem doorspelen aan partners, zoals de gemeente of woningbouwverenigingen.

Bron/Credits

Politie

Comments (1)

 • Maissoun Zamit

  17 november 2021 at 12:02 |
  Hallo Arnout,
  Zou je a.j.b. contact met mij op willen nemen?
  Mijn zoon heeft een vervelende situatie met 2 mannen uit de buurt meegemaakt. Vervolgens zijn die mannen bij mij verhaal komen halen, op een zeer agressieve en bedreigende manier. Politie is betrokken geweest, en heeft laten weten als ik verder iets zou willen, ik contact zou moeten zoeken met de wijkagent. De hele situatie voelt voor mij nog steeds niet fijn, ik wil daarom graag een gesprek met jou en begeleiding van Pluryn, die bij Achraf (mijn zoon) betrokken is.
  Ik hoor graag van je, wanneer het jou uitkomt. Voorkeur is dinsdagochtend
  Tel nr van begeleider: Liesbeth van Dooren 06-12164951. met vriendelijke groet, Maissoun

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us