024nijmegen

2061
0.0/5 rating (0 votes)

Wijkagent Olaf Kakerissa

Willemskwartier, Hazenkamp in Mijn Buurt, Hazenkamp, Willemskwartier

024 Nijmegen
Wijkagent Olaf Kakerissa

Algemeen nummer 0900-8844
Werkgebied Willemskwartier, HazenkampWat doet een wijkagent voor de buurt?
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagent kan beschikken over een wijkteam, en als het nodig is, krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

Wat doet de wijkagent met uw melding?
Soms gebruikt de wijkagent uw informatie in lopende onderzoeken. Een andere keer neemt de wijkagent aan de hand van uw klacht of probleem poolshoogte en kan de wijkagent bijvoorbeeld degene aanspreken die voor overlast zorgt. Ook kan de wijkagent een probleem doorspelen aan partners, zoals de gemeente of woningbouwverenigingen.

Comments (1)

 • Frans Rossen

  23 februari 2021 at 19:55 |
  bij deze wil ik laten weten, dat ik gisterenavond om 22.30 ben aangevallen door een hond.
  ik ga altijd om deze tijd met mijn hondje wandelen, want dan is het normaal rustig.
  ik liep met mijn hondje in de spiegelstraat toen wij de hond tegen kwamen, ben ik meteen omgedraaid , want die man kon de hond niet houdenen de lijn was zeker 10 meter. hij greep eerst mijn hondje, die heb ik meteen opgepakt en greep hij mij, ik heb beschadedeging aan mijn arm en mijn vinger, heb al een spuitje bij de dokter gehaald.
  nu ben ik het maar wat gebeurd er als hij een kind pakt, ik weet niet waar hij precies woont, maar ongeveer, hij heeft niks tegen mij gezegt alleen hij zelf gewond was. mijn telefoonnummer is 0655385860 , ik moet over dag rijden en dan neem geen telefoon op. ik hoor wel van u, groetjes Frans Rossen

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us