024nijmegen

3244
0.0/5 rating (0 votes)

Marco van der Bol Behendige Nijmegenaar

Behendige Nijmegenaar in Minsen en Beesjes, Hengstdal

024 Nijmegen
Ik ben geboren en getogen in Nijmegen, opgegroeid in Nijmegen Oost. Autodidact op het gebied van airbrush, graffiti, tattoo en sneeuwramen niet te vergeten

Al op jonge leeftijd was ik in de weer met spuitbussen om de leefomgeving te verfraaien. Muurkunst noem ik dat, iets toevoegen om de omgeving te verfraaien, niet om te bekladden of te vernielen. Er is een groot verschil tussen grafitti en vandalisme, zomaar de boel onderspuiten en je tag achterlaten daar heb ik me na mijn viltstif periode nooit mee bezig gehouden.

De verfijning met airbrush volgde al snel. Ik ben veelzijdig, spelen met verschillende technieken vind ik leuk. Ik werk veel in opdracht, menig Nijmegenaar heeft wel een door mij gemaakt airbrush portret in huis hangen. Portretten maken daar ben ik niet zo kapot van maar ik doe ze wel omdat je er de mensen zo blij mee maakt en dat vind ik belangrijk.

Mijn eigen stijl is de freakshow, je moet ervan houden maar dat is met alles zo.

Vandaag de dag richt ik mijn pijlen vooral op het tatoeëren. Dat is een lang gekoesterde droom, mijn nieuwe passie waarvan ik veel leer. Iedere tattoo geeft mij kriebels, een uitdaging waarvan ik groei. Ikzelf heb maar 2 tattoos, een M van mama op mijn vinger en Dragon op mijn arm. Mensen vinden het raar dat ik niet helemaal onder zit maar mijn huis hangt ook niet helemaal vol met kunstwerken.

Rond de kerstdagen ben ik met sneeuw bezig en voorzie vele ramen in Nijmegen en omstreken van een winter sneeuw kerstlandschap.

Het dag van het levenslied, daar ben ik zekers bij en zing graag een liedje van André Hazes.

Marco van der Bol
alias Dragon alias Bol

BN'er Be Nijmegenaar Behendige Nijmegenaar

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us