024nijmegen

3327
10.0/5 rating 1 vote

Wijkagent Ronny Reynders

in Bijsterhuizen, Hegdambroek, Holtgesbroek, Kerkenbos, Leuvensbroek, Wedesteinbroek, WestKanaaldijk

024 Nijmegen
Wijkagent Ronny Reynders

Algemeen nummer 0900-8844
Werkgebied Alle wijken in Lindenholt eindigend op ‘broek’; Hegdambroek, Holtgesbroek, Leuvensbroek, Wedesteinbroek.
Bedrijventerrein: Westkanaaldijk, Kerkenbos en Bijsterhuizen


Wat doet een wijkagent voor de buurt?
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagent kan beschikken over een wijkteam, en als het nodig is, krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

Wat doet de wijkagent met uw melding?
Soms gebruikt de wijkagent uw informatie in lopende onderzoeken. Een andere keer neemt de wijkagent aan de hand van uw klacht of probleem poolshoogte en kan de wijkagent bijvoorbeeld degene aanspreken die voor overlast zorgt. Ook kan de wijkagent een probleem doorspelen aan partners, zoals de gemeente of woningbouwverenigingen.

Bron/Credits

Politie

Comments (3)

 • Marianne

  16 september 2021 at 21:44 |
  Het is bijna elke avond raak hier met vuurwerk en hangjongeren waar je veel overlast van ondervind, de hond uitlaten in de avond durf ik al niet meer, kan hier iets aan gedaan worden?
 • Monique

  03 mei 2021 at 21:51 |
  Gisteren ook al gebeld niemand gezien..
 • Monique

  03 mei 2021 at 21:44 |
  Graag langs rijden leuvensbroek speeltuin overlast grote groep

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us