024nijmegen

5.0/5 rating (2 votes)
2906

Wijkagent Pim Lammerinks

Lent in Mijn Buurt, Lent

024 Nijmegen
Wijkagent Pim Lammerinks

Algemeen nummer 0900-8844
Werkgebied LentWat doet een wijkagent voor de buurt?
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagent kan beschikken over een wijkteam, en als het nodig is, krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

Wat doet de wijkagent met uw melding?
Soms gebruikt de wijkagent uw informatie in lopende onderzoeken. Een andere keer neemt de wijkagent aan de hand van uw klacht of probleem poolshoogte en kan de wijkagent bijvoorbeeld degene aanspreken die voor overlast zorgt. Ook kan de wijkagent een probleem doorspelen aan partners, zoals de gemeente of woningbouwverenigingen.

Bron/Credits

Politie

Comments (1)

 • Judith

  19 juli 2022 at 17:31 |
  Beste heer Lammerinks,

  Graag wil ik een melding maken dat er al dagen jeugd op de steiger bij Waterwoningen Lentse Plas (Koeweidepad 18-26) verzameld. Zij klimmen op en onder de steiger waar zich nutsvoorzieningen (elektra etc.) bevinden en gebruiken de steiger als duikplank.
  De steiger is privé terrein maar de woningen zijn nog in aanbouw.

  Gelieve te handhaven op deze overlast voordat er ongelukken gebeuren en/of schade aan de steiger/woning ontstaat. Vandaag is al geconstateerd dat de woning die in aanbouw is, is betreden.

  Wij rekenen op uw hulp/medewerking.

  Hartelijke groeten,
  Judith de Klein (toekomstige bewoner)

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us