024nijmegen

2063
5.0/5 rating 1 vote

Wijkagent Pim Lammerinks

Lent in Mijn Buurt, Lent

024 Nijmegen
Wijkagent Pim Lammerinks

Algemeen nummer 0900-8844
Werkgebied LentWat doet een wijkagent voor de buurt?
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagent kan beschikken over een wijkteam, en als het nodig is, krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

Wat doet de wijkagent met uw melding?
Soms gebruikt de wijkagent uw informatie in lopende onderzoeken. Een andere keer neemt de wijkagent aan de hand van uw klacht of probleem poolshoogte en kan de wijkagent bijvoorbeeld degene aanspreken die voor overlast zorgt. Ook kan de wijkagent een probleem doorspelen aan partners, zoals de gemeente of woningbouwverenigingen.

Bron/Credits

Politie

Comments (1)

 • Cynthia Paumen

  16 juni 2021 at 16:39 |
  Beste heer Lammerinks,
  Graag heb ik contact met u over langdurige geluidsoverlast van de 4 kinderen van de achterburen( Murciastraat 16 Lent. Ik woon in de Cataloniëstraat 39 en heb met mijn buren (nr35) 2 pogingen gedaan sinds 2019 voor buurtbemiddeling. 1 Keer was het excuus dat ze zouden gaan verhuizen en de 2e keer trokken ze zich terug. Het escaleert steeds opnieuw en wij en de buren vinden de situatie onhoudbaar. We leven constant in spanning. Als er geen gesprek gaat komen is het wachten op een grote escalatie en dat willen we graag voor zijn. Graag wil ik u live de situatie uitleggen en bespreken hoe dit op te lossen. Met vriendelijke groet,
  Cynthia Paumen
  Cataloniëstraat 39
  6663 NJ Lent
  06-10941342

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us