024nijmegen

215
8.0/5 rating 1 vote

Wijkagent Nermin Bećirbašić

Neerbosch Oost in Mijn Buurt, Neerbosch Oost

024 Nijmegen
Wijkagent Nermin Bećirbašić

Algemeen nummer 0900-8844
Werkgebied Neerbosch Oost


Wat doet een wijkagent voor de buurt?
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagent kan beschikken over een wijkteam, en als het nodig is, krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

Wat doet de wijkagent met uw melding?
Soms gebruikt de wijkagent uw informatie in lopende onderzoeken. Een andere keer neemt de wijkagent aan de hand van uw klacht of probleem poolshoogte en kan de wijkagent bijvoorbeeld degene aanspreken die voor overlast zorgt. Ook kan de wijkagent een probleem doorspelen aan partners, zoals de gemeente of woningbouwverenigingen.

Comments (1)

 • Floor Stein

  12 juni 2021 at 14:01 |
  Goedemiddag,
  Ik zou graag advies willen vragen bij het volgende.
  Ik woon in een maisonnette in de Balladestraat. 3 deuren verder heeft de bewoner een hond een soort pitbull /Stafford. Ik heb bij hem aangegeven dat ik bang ben voor zijn hond en vriendelijk gevraagd of hij hem aan wil lijnen in het gebouw. Ik neem zelfs een andere ingang om een confrontatie met de hond te voorkomen. Laatst wilde ik met mijn fiets de berging in, ik hoorde geblaf en kon nog net op tijd de deur sluiten. Hij was dus niet aangelijnd. Paar dagen terug loop ik de galerij op en staat die hond daar alleen en niet aangelijnd. Ik heb via het balkon de eigenaar hierop aangesproken die reageerde met dat hij toch niets doet en begon te vloeken. Niet echt bemoedigend om een goed gesprek met hem aan te gaan dus. Ik voel me belemmerd in mijn gaan en staan in het gebouw en wil dat hij zijn hond aanlijnt. Ik weet dat mijn buurvrouw het ook niet ok vindt dat deze hond los loopt. Het is geen schoothondje dit. Zou u mij kunnen adviseren wat ik hieraan kan doen? Bij voorbaat dank!

  Met vriendelijke groet,
  Floor Stein

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us