024nijmegen

5.3/5 rating (3 votes)
2977

Wijkagent Bas Boersma

Zwanenveld. Teersdijk en Staddijk in Mijn Buurt, Staddijk, Teersdijk, Zwanenveld

024 Nijmegen
Wijkagent Bas Boersma

Algemeen nummer 0900-8844
Werkgebied Zwanenveld, Teersdijk en StaddijkWat doet een wijkagent voor de buurt?
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagent kan beschikken over een wijkteam, en als het nodig is, krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

Wat doet de wijkagent met uw melding?
Soms gebruikt de wijkagent uw informatie in lopende onderzoeken. Een andere keer neemt de wijkagent aan de hand van uw klacht of probleem poolshoogte en kan de wijkagent bijvoorbeeld degene aanspreken die voor overlast zorgt. Ook kan de wijkagent een probleem doorspelen aan partners, zoals de gemeente of woningbouwverenigingen.

Bron/Credits

Politie

Comments (1)

  • Jan Hartman

    27 juli 2022 at 19:30 |
    De bovenburen van mij Zwanenveld 72-32 5e verdieping maken al maanden geluidsoverlast keihard boren kei hard stampen iedere dag en dingen iedere dag kei hard op de grond laten vallen. Ik werd vanmorgen 2 x uit mijn slaap gebeld door mijn bovenburen en vanmiddag werd ik nog ik nog een keer aangebeld ik heb maar open gedaan mijn bovenbuur beschuldigde mij dat ik een brief had gestuurd ik zei welke brief? Ik heb geen brief gestuurd! Ik stuur überhaupt niet brieven aan buren. Ik die hierbij aangifte van geluidsoverlast van mijn bovenburen en valse beschuldiging. Ik heb voldoende bewijs last opgenomen met microfoon van kei hard geboor van mijn bovenburen. Wilt u mijn bovenburen er op aanspreken mij niet lastig te vallen? En dat ze ermee ophouden! Met vriendelijke groet, Jan Hartman

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us