024nijmegen

1829
5.5/5 rating (2 votes)

Wijkagent Bas Boersma

Zwanenveld. Teersdijk en Staddijk in Mijn Buurt, Staddijk, Teersdijk, Zwanenveld

024 Nijmegen
Wijkagent Bas Boersma

Algemeen nummer 0900-8844
Werkgebied Zwanenveld, Teersdijk en StaddijkWat doet een wijkagent voor de buurt?
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagent kan beschikken over een wijkteam, en als het nodig is, krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

Wat doet de wijkagent met uw melding?
Soms gebruikt de wijkagent uw informatie in lopende onderzoeken. Een andere keer neemt de wijkagent aan de hand van uw klacht of probleem poolshoogte en kan de wijkagent bijvoorbeeld degene aanspreken die voor overlast zorgt. Ook kan de wijkagent een probleem doorspelen aan partners, zoals de gemeente of woningbouwverenigingen.

Bron/Credits

Politie

Comments (1)

 • Rob klunder

  03 juli 2021 at 18:13 |
  Hallo Bas, wij wonen in de 34e straat met ook een inrit aan de 12e straat.
  Deze inrit ligt dicht bij de bocht en de oude duckenburgse weg.
  Nu zijn er regelmatig van die randdebielen ( sorry dat ik ze zo noem) die het nodig vinden door deze bocht te racen. Zo ook net nog. Mijn buurman iets verder, kwam zijn uitrit uit en was net op tijd naar de andere weghelft gereden!!
  2 seconde later en hij was vol in de flank aangereden.
  Hoop dat hier iets aan gedaan kan worden.
  Evt een camera!
  Mvrg Rob Klunder
  Zw 3447
  6538 ze Nijmegen

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us