024nijmegen

5.0/5 rating 1 vote
4412

Pup Simba

in Aldenhof, De Gildekamp, Minsen en Beesjes, Hatert, Meijhorst, Tolhuis

024 Nijmegen
Update 29-12-2019 😭😭
Helaas is Simba vanmiddag overleden gevonden. Hij werd in het water teruggevonden door een wandelaarster. We wensen Gerry heel veel sterkte met dit verlies. Heel veel dank aan iedereen die heeft meegeleefd en mee gezocht.
Simba is nog steeds niet gevonden. Bel alsjeblieft 0648940376 of 0614807436, ook oudere meldingen zijn nog steeds welkom!

Er zijn zichtmeldingen nodig. Graag niet posten maar doorbellen als je hem ergens gezien hebt. Er zijn maar een paar meldingen binnengekomen. Kijk vooral rond in Dukenburg en Lindenholt, in een zeer ruime straal. Hij is gechipt dus als hij bij een instantie binnenkomt dan wordt bazinnetje gebeld. Hij zal angstig zijn, alsjeblieft niet roepen of proberen te vangen maar meteen bellen zodat zijn baasje meteen kan komen.

Over de zoeklocatie: Simba is weggelopen vanuit de Gildekamp in Lindenholt maar woont in Hatert. Hij zit in het grote gebied hier tussenin. Er is een handjevol meldingen geweest, voornamelijk van de eerste dag. De plaatsen van de zichtmeldingen worden niet openbaar bekend gemaakt, voor de veiligheid van Simba. Dit is gebruikelijk bij dit soort (langdurige) vermissingen. Ook willen we door het melden van locaties mensen niet teveel op 1 plek laten fixeren, Simba is in beweging en kan overal zijn. We concentreren ons op Dukenburg en Lindenholt, dit is al een enorm gebied met duizenden verstopplekjes. Blijf overal naar hem uitkijken, hij wordt enorm gemist! Nogmaals het zeer dringende verzoek: zet geen zichtmelingen openbaar online maar bel alsjeblieft even! Een klopjacht kan zijn dood betekenen, dit is geen dramatiseren maar een waarschuwing; alsjeblieft, jaag hem niet op. Weggelopen honden lopen op een gegeven moment rustig hun route en kijken goed uit. Worden ze achterna gezeten dan kijken ze niet meer uit maar gaan in paniek rennen met alle gevaren van dien. Laat dat Simba niet overkomen!

Zou Simba al meegenomen zijn door iemand? Die vraag stellen veel mensen en ons antwoord is: alles kan. Jullie kunnen allemaal helpen door goed op te letten of iemand in je omgeving sinds kort een hondje heeft dat op Simba lijkt. Ook iedereen kan verkoopsites in het hele land in de gaten houden. Tips mogen worden doorgegeven aan 0640235455 en zullen vertrouwelijk worden behandeld! Wees voorzichtig met beschuldigingen en post er niet openbaar over. Een naam is zo geschaad en dat is het laatste wat we zouden willen.

Vragen en antwoorden:
Ja, Simba is bij alle instanties aangemeld als vermist
Ja, Simba's chip is dubbel en goed geregistreerd en staat op vermist
Ja, alle mogelijke media is aangeschreven
Ja, er is een zoekteam ingeschakeld
Ja, er zijn speurhonden geweest
Ja, er zijn mediums die aanwijzingen hebben gegeven
Ja, er is een beloning uitgeloofd
Ja, alle oude zichtmeldingen zijn nog steeds welkom

30-11 Een bericht van het baasje van Simba 😢: Het is alweer de 31ste dag dat mijn boefje Simba weg is. Waar zit je toch manneke? Ik mis je zo. We zijn gisteren en dinsdag weer druk aan het flyeren geweest. Deze keer met een flyer waar een beloning op staat voor degene die Simba weer bij mij thuis brengt. Wat zou het fijn zijn als ik je weer snel in mijn armen mocht houden. En dan samen de kerst mogen vieren. Voor jou de eerste keer. Wat zou ik jou verwennen lieverd. En heel veel met jou knuffelen. Ik kan niet wachten. Waar ben je toch? Kregen we maar een melding. Dikke kus van je mama 💋💋

27-11 Simba is al bijna 4 weken vermist. Gisteren is er volop geflyerd, dank voor de hulp! Wanneer komt de gouden tip?

19-11 Gerry, het baasje van Simba, wil dit aan jullie vertellen:
Hoi, allemaal. Het is vandaag de 20ste dag dat Simba mijn hondje weg is. Vannacht voor het eerst een beetje kunnen slapen. Mis hem heel erg. We hebben al zoveel gedaan, gezocht. We hebben helaas al een tijdje geen nieuwe zichtmelding gehad. Ondertussen ga ik er kapot aan. Je voelt je zo machteloos. Ik hoop dat hij niet meer buiten loopt maar bij iemand binnen is, en die persoon hem alstublieft aan mij teruggeeft. Hij hoort bij mij. Je kunt het niet maken om hem te houden. Dat is diefstal. Ik kan soms bijna niet meer lopen van het vele lopen zoeken naar Simba. Er zijn genoeg hondjes in het asiel die een baasje zoeken. Of mensen die een plekje voor hun hondje zoeken omdat ze er niet meer voor zelf voor kunnen zorgen. Dus mocht hij bij iemand zijn: Geef hem alstublieft terug. Zijn mandje is leeg. Hij hoort hier te zijn...

17-11 Beloning
De zoektocht is gericht op alle wijken die tussen de Gildekamp en Hatert liggen, maar ook richting Overasselt en de Hatertse Vennen. Omdat er geen meldingen meer binnenkomen willen Gerry en haar familie nu een beloning uitloven aan de persoon die de gouden tip, die leidt tot de thuiskomst van Simba, geeft. ‘Het zou natuurlijk ook kunnen dat Simba bij iemand binnen zit. Ik wil dan ook vragen of die mensen hem alstublieft terug willen geven.’ Gerry kan begrijpen dat iemand zo’n lief hondje zou willen houden maar hoopt dat zij inzien dat je dat niet kunt maken. ‘Ik hoop echt dat iemand hem gevonden heeft en dat hij niet meer buiten loopt in de kou. Maar bel dan alstublieft. Ik mis hem zo.’

De tip die leidt tot de thuiskomst van Simba zal flink beloond worden!
Niet opjagen als je hem ziet: bel dan direct 0648940376 of 0614807436.
Tips over een mogelijke verblijfplaats van Simba mogen doorgegeven worden via 0640235455. Uw tip zal vertrouwelijk worden behandeld!

13-11: Simba is nog niet terecht. Nijmegen, blijf naar hem uitkijken. De laatste zichtmelding is van afgelopen vrijdag 8 november! Bel aub 0648940376 of 0614807436 als je informatie hebt. Alle informatie is welkom en hard nodig!

09-11 Belangrijk: er zijn veel mensen aan het zoeken, geweldig! Maar willen jullie niet overal zijn naam roepen? Simba raakt helemaal in verwarring en gaat zich opgejaagd voelen als hij overal zijn naam hoort. Hij zoekt geen contact met mensen of honden, anders was hij al veel vaker gezien. Dus please: alleen kijken, niet roepen. En als je hem ziet: probeer hem in het oog te houden en bel direct 0648940376 of 0614807436. Een foto proberen te maken zou ook fijn zijn! Dank je wel allemaal voor jullie hulp en medeleven :-)

Een bericht van de eigenaresse van Simba:
Goedemorgen allemaal, Het is vandaag al weer de 10e dag dat ik mijn hondje Simba kwijt ben. We zijn druk met een zoekteam en vele vrijwilligers aan het zoeken en aan het flyeren. Mijn hartelijke dank voor alle steun uit alle hoeken. We denken dat Simba overdag slaapt en s’avonds rondloopt omdat er weinig zichtmeldingen zijn. We hopen vandaag op meer succes. We gaan er weer met zijn allen tegenaan. Lieve Simba hou vol, we gaan jou vinden! Veel kusjes van je baasje Gerry


Donderdag 31 oktober glipte hondje Simba de deur uit bij de oppas in de Lindenholtse wijk Gildekamp In Nijmegen. Zijn eigenaresse hielp op dat moment met klussen in een woning aan de overkant. In de voor hem onbekende omgeving zette Simba het verschrikt op een lopen en sindsdien wordt er door de familie volop naar het hondje gezocht en is er een meldnummer geopend: 0648940376 of 0614807436. Als je hem ziet: niet roepen of proberen te vangen maar graag meteen bellen.

Simba woont in de Malderburchtstraat in Hatert en kan zich inmiddels overal bevinden.
Simba is net getrimd en heeft geen bandje of tuigje om.
Simba is een reu, 7 maanden oud, gechipt. Net getrimd dus korte vacht. Wit met lichtbruine vlekken. Simba is een kruising tussen een Shih Tzu en een Lhasa Apso.
Hij is een mensenvriend maar nu mogelijk erg bang.

Comments (2)

  • Fadi

    12 november 2022 at 09:50 |
    Goedemorgen allemaal. Vandaag is 12e .ik min mijn hondje Simba
  • Silly

    06 december 2019 at 11:56 |
    vreselijk als je je pup zo kwijtraakt, hoop dat hij alsnog thuiskomt

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us