024nijmegen

0.0/5 rating (0 votes)
3460

Wijkagent Marcel Rutten

Hatertse Hei, Brakkenstein, Grootstal en Heyendaal in Brakkenstein, Mijn Buurt, Grootstal, Hatertse Hei, Heyendaal

024 Nijmegen
Wijkagent Marcel Rutten

Algemeen nummer 0900-8844
Werkgebied Hatertse Hei, Brakkenstein, Grootstal en HeyendaalWat doet een wijkagent voor de buurt?
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagent kan beschikken over een wijkteam, en als het nodig is, krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

Wat doet de wijkagent met uw melding?
Soms gebruikt de wijkagent uw informatie in lopende onderzoeken. Een andere keer neemt de wijkagent aan de hand van uw klacht of probleem poolshoogte en kan de wijkagent bijvoorbeeld degene aanspreken die voor overlast zorgt. Ook kan de wijkagent een probleem doorspelen aan partners, zoals de gemeente of woningbouwverenigingen.

Bron/Credits

Politie

Comments (1)

  • Martha de Jong

    13 september 2022 at 20:52 |
    Goedenavond,

    Ik zou graag een gesprek willen met u over de situatie met mijn buurman op Goudhaantjesstraat 19. Ikzelf ben van nr 21. Mijn buurman heeft wanen en van daaruit wordt hij de laatste tijd steeds agressiever naar mij toe. Het lijkt erop alsof zijn waan zich op mij richt. Dit is vooral zo sinds de andere buurman, waar hij vaak ruzie mee had, is vertrokken. Nu richt hij zich op mij. Ik ben bang en voel mij niet veilig. Ik woon alleen met mijn zoon van 8. Hij is ook bang van de buurman. Kan ik hierover een keer met u een afspraak maken voor een gesprek?

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us