024nijmegen

2145
0.0/5 rating (0 votes)

Wijkagent Michel van Kempen

Nijmegen Centrum in Mijn Buurt, Stadscentrum

024 Nijmegen
Wijkagent Michel van Kempen

Michel is wijkagent Nijmegen Centrum geworden
Zijn vorige wijken Altrade, Hunnerberg, Ooyse Schependom zijn voorlopig onderverdeeld bij Koen en Yvonne. Zodra er een nieuwe wijkagent is, zullen wij dat hier kenbaar maken. Wij wensen Michel heel veel succes en plezier in zijn nieuwe wijk!

Algemeen nummer 0900-8844
Werkgebied Nijmegen Centrum

Wat doet een wijkagent voor de buurt?
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagent kan beschikken over een wijkteam, en als het nodig is, krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

Wat doet de wijkagent met uw melding?
Soms gebruikt de wijkagent uw informatie in lopende onderzoeken. Een andere keer neemt de wijkagent aan de hand van uw klacht of probleem poolshoogte en kan de wijkagent bijvoorbeeld degene aanspreken die voor overlast zorgt. Ook kan de wijkagent een probleem doorspelen aan partners, zoals de gemeente of woningbouwverenigingen.

Bron/Credits

Politie

Comments (1)

  • Riëtte Hendriks-Drost

    26 juli 2021 at 10:45 |
    Heb al telefonisch contact proberen te krijgen niet gelukt. Het gaat over het lawaai van de stadsbussen wanneer zij te hard rijden door de Bloemerstraat.

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us