024nijmegen

10.0/5 rating 1 vote
3665

Wijkagent Theo van den Braak

de Biezen/Waterkwartier, Haven Noord in Biezen, Mijn Buurt, Haven Noord, Waterkwartier

024 Nijmegen
Wijkagent Theo van den Braak

Algemeen nummer 0900-8844
Werkgebied de Biezen/Waterkwartier, Haven Noord


Wat doet een wijkagent voor de buurt?
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagent kan beschikken over een wijkteam, en als het nodig is, krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

Wat doet de wijkagent met uw melding?
Soms gebruikt de wijkagent uw informatie in lopende onderzoeken. Een andere keer neemt de wijkagent aan de hand van uw klacht of probleem poolshoogte en kan de wijkagent bijvoorbeeld degene aanspreken die voor overlast zorgt. Ook kan de wijkagent een probleem doorspelen aan partners, zoals de gemeente of woningbouwverenigingen.

Bron/Credits

Politie

Comments (1)

  • Lorna

    28 november 2022 at 07:48 |
    Get up and stand up be a man not a dog stop being fuck up in ur head have respect for woman take responsibility of your act I don’t understand why are you being a police ur mentality is low even a dog have more that you my dog at home is smarter than you what you did was nasty but be careful grow up stop being a idioot take care bye Lorna

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us