024nijmegen

2401
10.0/5 rating 1 vote

Wijkagent Theo van den Braak

de Biezen/Waterkwartier, Haven Noord in Biezen, Mijn Buurt, Haven Noord, Waterkwartier

024 Nijmegen
Wijkagent Theo van den Braak

Algemeen nummer 0900-8844
Werkgebied de Biezen/Waterkwartier, Haven Noord


Wat doet een wijkagent voor de buurt?
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagent kan beschikken over een wijkteam, en als het nodig is, krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

Wat doet de wijkagent met uw melding?
Soms gebruikt de wijkagent uw informatie in lopende onderzoeken. Een andere keer neemt de wijkagent aan de hand van uw klacht of probleem poolshoogte en kan de wijkagent bijvoorbeeld degene aanspreken die voor overlast zorgt. Ook kan de wijkagent een probleem doorspelen aan partners, zoals de gemeente of woningbouwverenigingen.

Bron/Credits

Politie

Comments (1)

  • Ger van Brenk

    26 februari 2021 at 10:02 |
    Hallo, mijn naam is Ger v Brenk en erger mij al geruime tij aan de parkeerproblemen tegenover en op ons pleintje bij de ingang van Terra, auto's en fietsen staan regelmatig op het trottoir de auto's worden daar geparkeerd mede door gemakzucht van bewoners van nvsh en terra, mensen moeten met hun invalide wagen vaak over de straat met alle gevolgen van dien, auto's van bewoner van nvsh worden gewoon voor inritten geparkeerd, dan hebben ze ook nog doodleuk bomen geplant op de weg in de Sperwerstraat die met grote beugels worden beschermd en onverlicht, ik heb wel een oplossing de parkeer problemen van auto's en fietsen op te lossen gr Ger v Brenk

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us