Bojo surinaamse kokoscake
Ingrediënten
1 kilo geraspte cassave
200 gr geraspte kokos
250 gr suiker
150 ml melk
150 gr gesmolten boter
100 gr blanke rozijnen
2 zakjes vanillesuiker
mespuntje zout
1 eetl kaneel
gekleurde spikkels
Bereiding
Was de rozijnen.
Schep de kokos, cassave, rozijnen, melk, kaneel, suiker, vanillesuiker en zout luchtig door elkaar.
Ssmelt de boter en schep dit door het beslag.
Doe het mengsel in een ingevette bakblik strooi de spikkels erover en bak in ca 60 minuten gaar.
Hou je Bojo in de gaten dat hij niet te donker word.
Schep de kokos, cassave, rozijnen, melk, kaneel, suiker, vanillesuiker en zout luchtig door elkaar.
Ssmelt de boter en schep dit door het beslag.
Doe het mengsel in een ingevette bakblik strooi de spikkels erover en bak in ca 60 minuten gaar.
Hou je Bojo in de gaten dat hij niet te donker word.