Duitse Maankoekjes
Ingrediënten
150 gemalen amandelen
2 zakjes vanillesuiker
250 gram boter
300 gram bloem
125 suiker
3 eidooiers
Bereiding
Meng bloem suiker en amandelen.
Voeg boter en eidooiers toe en meng tot een glad deeg.
Dek af met huishoudfolie en zet een uur in de koelkast.
Vorm halve maantjes.
Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak ze 10 tot 15 minuten op 180 graden tot ze licht bruin zijn.
Rol de maantjes door de vanillesuiker terwijl ze nog warm zijn.
Voeg boter en eidooiers toe en meng tot een glad deeg.
Dek af met huishoudfolie en zet een uur in de koelkast.
Vorm halve maantjes.
Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak ze 10 tot 15 minuten op 180 graden tot ze licht bruin zijn.
Rol de maantjes door de vanillesuiker terwijl ze nog warm zijn.