Ei wrap gevuld met gehakt
Omschrijving
Een lekkere variant op de gewone wrap.
Ingrediƫnten
6 eieren geklutst
300 gram gehakt
1 paprika
1 ui gesnipperd
1 teentje knoflook
zout en peper naar smaak
1 scheutje ketjap
geraspte kaas
Bereiding
Kluts de eieren in een kom
Voeg zout en peper toe
Bak er in 2 omeletten van en laat ze afkoelen
Bak het gehakt rul samen met de knoflook, gesnipperd uitje en de in kleine stukjes gesnipperde paprika. Voeg kruiden naar smaak toe.
Leg een vel bakpapierop de bakplaat
vul de 2 omeletten met ieder de helft van het gehaktmengsel
rol ze op en snij ze in dunne plakken
leg ze op het bakblik
bestrooi het geheel met geraspte kaas
bak in een voorverwarmde oven 15 minuten op 180 graden tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
Voeg zout en peper toe
Bak er in 2 omeletten van en laat ze afkoelen
Bak het gehakt rul samen met de knoflook, gesnipperd uitje en de in kleine stukjes gesnipperde paprika. Voeg kruiden naar smaak toe.
Leg een vel bakpapierop de bakplaat
vul de 2 omeletten met ieder de helft van het gehaktmengsel
rol ze op en snij ze in dunne plakken
leg ze op het bakblik
bestrooi het geheel met geraspte kaas
bak in een voorverwarmde oven 15 minuten op 180 graden tot de kaas gesmolten en goudbruin is.