Eieren met parmaham en granaatappel
Omschrijving
Een lekker en gezellig paasontbijt
Ingrediënten
- 1 meergranenstokbrood
- 4 eieren
- ½ bosje bieslook
- 3 el mayonaise
- 200 g veldsla
- 4 el slagroom
- peper en zout
- 1 granaatappel
- 2 el boter
- 250 gr dun gesneden parmaham
Bereiding
Warm de oven voor op 200 graden
Snijd de bieslook fijn
Was de veldsla en laat goed uitlekken
Knijp de pitjes uit de granaatappel
Meng de mayonaise met de slagroom.
Roer er de bieslook door breng op smaak met peper en zout.
Pel de (hardgekookte) eieren en snijd ze in kwartjes.
Snijd het stokbrood in vier stukken, snijd de stukken open en besmeer ze met boter.
Verdeel de veldsla, de ham en de eieren over de stukken brood.
Verdeel hier de bieslookmayonaise over en bestrooi met de pitjes van de granaatappel.