Gestoomde Vispakketjes
Omschrijving
Een supermakkelijk visgerechtje in een handomdraai te maken. Heerlijk met witte rijst erbij .
Ingrediënten
- 4 visfilets van elk 170 g
- 1 eetlepel fijngehakte tijm
- 2 sjalotten, fijngehakt
- 200 g tomaten, in stukjes gesneden
- 1 eetlepel olijfolie
- zout en peper
- rijst of pasta
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C en zet een bakplaat op het middelste rooster.
Pak vier stukken bakpapier en leg in het midden van elk een visfilet.
Strooi wat tijm, sjalotjes en stukjes tomaat op elk stuk vis, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Vouw het papier dicht en zorg dat het pakketje goed dicht zit en niet kan gaan lekken.
Leg de pakketjes op de hete bakplaat.
Bak de vis 15 minuten in de oven tot hij gaar is.
Laat de pakketjes nog vijf minuten rusten en vouw ze daarna voorzichtig open.
Serveer met gekookte rijst of pasta.
Pak vier stukken bakpapier en leg in het midden van elk een visfilet.
Strooi wat tijm, sjalotjes en stukjes tomaat op elk stuk vis, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Vouw het papier dicht en zorg dat het pakketje goed dicht zit en niet kan gaan lekken.
Leg de pakketjes op de hete bakplaat.
Bak de vis 15 minuten in de oven tot hij gaar is.
Laat de pakketjes nog vijf minuten rusten en vouw ze daarna voorzichtig open.
Serveer met gekookte rijst of pasta.