Kip krokant
Omschrijving
Kinderen zijn er dol op maar ik ook :-)
Ingrediƫnten
4 kipfilets
150 gr bloem
2 eieren
losgeklopt
200 gr cornflakes
zout en peper
Bereiding
Sla de kipfilets met een vleeshamer zo plat mogelijk.
Wrijf ze vervolgens in met zout en peper naar smaak.
Doe de bloem, de losgeklopte eieren en de cornflakes elk in een aparte platte schaal of soepbord.
Bedek de kipfilets eerst met bloem, haal ze daarna door het ei en druk ze vervolgens goed in de cornflakes.
Let erop dat de cornflakes goed aangedrukt worden, zodat ze niet loslaten.
Bak de kipfilets langzaam gaar, zet het vuur niet te hoog, want dan de cornflakes branden makkelijk aan.
Wrijf ze vervolgens in met zout en peper naar smaak.
Doe de bloem, de losgeklopte eieren en de cornflakes elk in een aparte platte schaal of soepbord.
Bedek de kipfilets eerst met bloem, haal ze daarna door het ei en druk ze vervolgens goed in de cornflakes.
Let erop dat de cornflakes goed aangedrukt worden, zodat ze niet loslaten.
Bak de kipfilets langzaam gaar, zet het vuur niet te hoog, want dan de cornflakes branden makkelijk aan.
Extra Info
Serveer met bijvoorbeeld gekruide aardappels uit de oven en een frisse spinazie salade.