Luchtige pannenkoeken
Omschrijving
Jou favorite pannekoeken recept luchtig maken.
Ingrediƫnten
Voor basisrecept Pannenkoeken:
250 gram bloem
500 ml melk
2 eieren
snufje zout
Klein scheutje zonnebloemolie
Bereiding
Om je pannenkoek lekker luchtige te krijgen voeg je een theelepel bakpoeder toe aan het beslag. Bakpoeder zorgt ervoor dat het beslag gaat rijzen en maakt de pannenkoek net even wat luchtiger.
Wil je ze nog luchtiger? Net zoals een dikke Amerikaanse pannenkoekjes? Dat kan. Voor dat je het beslag maakt splits je de eieren. Je maakt het beslag zoals je normaal doet zonder het eiwit en met beetje bakpoeder. Klop het eiwit stijf en spatel het door het beslag.
Succes
Bereiding basisrecept Pannenkoeken:
Doe de bloem en zout in een kom.
Voeg de eieren toe en beetje bij beetje de melk
Goed mixen
Wil je ze nog luchtiger? Net zoals een dikke Amerikaanse pannenkoekjes? Dat kan. Voor dat je het beslag maakt splits je de eieren. Je maakt het beslag zoals je normaal doet zonder het eiwit en met beetje bakpoeder. Klop het eiwit stijf en spatel het door het beslag.
Succes
Bereiding basisrecept Pannenkoeken:
Doe de bloem en zout in een kom.
Voeg de eieren toe en beetje bij beetje de melk
Goed mixen