Pizza wokkel
Omschrijving
Altijd een feestje voor de kids als we dit recept maken.
Ingrediënten
1 rol pizzadeeg
1 pakje gezeefde tomaten
geraspte kaas
italiaanse gedroogde kruiden
geklutst ei
Bereiding
Rol het deeg uit en snij het in 2 delen.
Smeer de delen in met de gezeefde tomaten.
Strooi daarop de gedroogde italiaanse kruiden en de geraspte kaas.
Leg de delen met de besmeerde kant op elkaar.
Snij de pizza in stroken van ca 2 cm breed.
Draai elke strook een paar slagen om tot je een soort wokkel krijgt.
Smeer de wokkels in met eigeel en bestrooi met geraspte kaas
Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en bak ze in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 10 a 15 minuten tot de geraspte kaas gesmolten en bruin is.
Smeer de delen in met de gezeefde tomaten.
Strooi daarop de gedroogde italiaanse kruiden en de geraspte kaas.
Leg de delen met de besmeerde kant op elkaar.
Snij de pizza in stroken van ca 2 cm breed.
Draai elke strook een paar slagen om tot je een soort wokkel krijgt.
Smeer de wokkels in met eigeel en bestrooi met geraspte kaas
Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en bak ze in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 10 a 15 minuten tot de geraspte kaas gesmolten en bruin is.