Saucijzen broodjes
Ingrediënten
bladerdeeg
gehakt
2 eieren
nootmuskaat
sambal
paneermeel
zout en peper
Bereiding
Meng het gehakt met het ei nootmuskaat sambal paneermeel zout en peper.
Rol er kleine worstjes van.
Laat het bladerdeeg ontdooien en smeer de randen in met ei.
Leg de vulling in het midden en vouw het bladerdeeg dubbel druk de zijkanten goed dicht smeer ze in met geklutst ei zodat ze lekker bruin worden.
Bbak ze 15 minuten in een voorverwarmde oven op 190 graden.
Rol er kleine worstjes van.
Laat het bladerdeeg ontdooien en smeer de randen in met ei.
Leg de vulling in het midden en vouw het bladerdeeg dubbel druk de zijkanten goed dicht smeer ze in met geklutst ei zodat ze lekker bruin worden.
Bbak ze 15 minuten in een voorverwarmde oven op 190 graden.