Spinazietaart
Omschrijving
Deze Spinazietaart ziet er heerlijk uit. Het recept lijkt gemakkelijk dus dat gaan we vandaag eens proberen.
Ingrediënten
- 450 gram spinazie a la ceme
- 4 eieren
- bladerdeeg
- paneermeel
- bloem
Bereiding
- Bladerdeeg en spinazie ontdooien.
- Eitjes hard koken en pellen
- 2 van de eitjes kleine snijden en door de spinazie scheppen
- Bestrooi de ovenschaal met een laagje bloem.
- Bekleed een ovenschaal met bladerdeeg.
- Strooi een laagje panneermeel op de bladerdeeg.
- De spinazie in de schaal doen
- De laatste 2 eieren in tweeën snijden en op de spinazie leggen
- Het geheel afdekken met een laag bladerdeeg.
- In de oven bakken volgens de gebruiksaanwijzingen van de bladerdeeg
Extra Info
Het was een lekker gerecht, idd zo simpel en makkelijk als beschreven.
Als je gewone of verse spinazie gebruikt kun je er een pakje monchou aan toevoegen. Het recept ikun je ook als bijgerecht maken, dan halveer je de hoeveelheden.
Comments (1)
Fransien