Tomatentaartjes
Omschrijving
Ik heb zoiets als dit nog nooit geprobeerd maar het is idd makkelijk te maken en verrassend lekker.
Ingrediënten
- 4 plakjes bladerdeeg
- 3 grote rijpe tomaten
- 2 el grove mosterd
- 100 gram pittige belegen geraspte kaas
- paar takjes verse tijm
- zout/peper
Bereiding
4 plakjes bladerdeeg
3 grote rijpe vleestomaten
2 el grove mosterd
100 g pittig belegen kaas, geraspt
paar takjes verse tijm
zout & peper
Oven voorverwarmen op 200°C
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien op het aanrecht.
Rol de plakjes wat dunner uit en snij tot rondjes.
Leg de deegrondjes op de bakplaat en prik een paar keer in met een vork.
Bestrijk elk rondje met een dun laagje mosterd
Strooi er een laagje geraspte kaas over.
Snijd de vleestomaten in dunne plakjes en leg ze mooi dakpansgewijs erbovenop.
Bestrooi met zout, peper uit de molen en wat verse tijmblaadjes.
In de oven in ongeveer 15-20 minuten gaar en krokant bakken.