024nijmegen

0.0/5 rating (0 votes)
1354

2019 loopt op zijn einde...2020 komt eraan !

De laatste blog van het jaar.... in Van Alles Wat

024 Nijmegen

Sissi
Even voorstellen...

Hallo allemaal,

Nou daar zitten we dan... in een t-shirt, met de achterdeur open, luisterend naar fluitende vogels en spelende kinderen.

Het was al voorspeld bij het weerbericht, maar ik heb toch echt 3 x naar de datum gekeken vandaag. 

Maar het is toch  19 december 2019.

Geen koude neuzen, ijspegels aan lippen of oren die eraf vriezen maar wel 13 graden met een heerlijk lente-zonnetje en een uiterst aangenaam warme gloed op ieders gezicht.

Ondanks dat het geen winterweer is, is het toch echt wel het einde van het jaar...we gaan  langzaam aan weer naar de kerst, en daarna gaat toch echt weer het vuurwerk de lucht in om het nieuwe jaar te verwelkomen.
Voor we kunnen zien wat dat jaar weer gaat brengen, kijken we vaak terug wat het afgelopen jaar ons gebracht heeft.

Voor mij was dat vooral gezondheidsproblemen, ik viel van de ene ellende in de andere 😷.

Wat begon met bijna stikken in een stukkie biefstuk op kerstavond 2018, vervolgde zich met aanvallen van galstenen, echo om te kijken naar die stenen, roesje en medicijnen om te kijken waarom biefstukjes blijven hangen in mijn keel, een flinke keelbacterie waardoor je na de 4daagse meer dan een week plat ligt met de nodige anti-biotica en als klap op de vuurpijl een heuse operatie in september, omdat je weer een galstenen aanval had, dat ding ontstoken bleek en hij er dus uit moest. Hoppa weer 2 weken uit de running met alles wat erbij hoort.

En het mag weer gezegd worden, gelukkig had ik weer geweldige verzorging. Mijn dochter van 14 heeft echt alles voor me gedaan wat nodig was. Van troosten, tot medicijnen aangeven (ben daar zo slecht in), tot in het ziekenhuis wachten tot ik uit de narcose kwam.

Geloof mij, ik gun iedereen zo'n kind als die van mij, en niet omdat het de mijne is..maar wat ben ik ongelovelijk trots op haar en wat heeft ze veel doorstaan 🙏.

Maar natuurlijk was het niet alleen maar kommer en kwel gelukkig😋.

Ik ben dit jaar ook met haar naar de dierentuin geweest en naar het Dolfinarium.
En wat hebben we heerlijke dagen gehad.

Gewoon weer lekker met de trein die kant op, mensen zien zitten die al 50 jaar getrouwd zijn en elkaar al 45 jaar niks meer te vertellen hebben, kraken met een broodzakje terwijl je in de stilte coupe zit en het niet veel later dus maar opgeeft om je broodje ei op te eten, heel hard rennen naar de trein en dan blijkt hij nog 5 minuten op het perron te blijven staan, voor het eerst een meningsverschil met je dochter krijgen omdat een jongen van rond de 20 (vanaf de overkant) steeds zit te kijken, zij steeds verlegen terug kijkt en hij uiteindelijk de trein in stapt en naar mij zwaait en knipoogt, en op de terugweg in een trein komt waarin een mevrouw zit die even een kilo'tje worteltjes aan het weg kauwen is en totaal geen idee heeft hoe hard ze haar tanden erin zet.

De dierentuin in Rhenen was natuurlijk weer super als altijd met alle eigewijze koppies, mijn favoriete wijsneuzen de stokstaartjes, overvliegende vogels en mooi gekleurde vissen.

En in het Dolfinarium werd ik me toch wel bewust dat ik echt oud word...vroeger keek je, genoot je, en had je lol.
Nu verbaasde ik me vooral hoe goed die vissen getraind zijn, hoeveel geduld je wel al niet daarvoor moet hebben, en hoe geweldig het is om te zien.

Natuurlijk hebben we ook even een foto laten maken van Jaimy met een zeeleeuw op haar hoofd, geniaal !

Wel grappig is dat vroeger (zoals bekend) natuurlijk alles veel groter leek. We waren er nu binnen 2 a 3 uurtjes toch wel klaar mee..maar het blijft een aanrader !!

En dan spreek ik nu ff niet over de geweldige vierdaagse (blog hiervoor), Waterkwartier op stelten en andere heerlijke zonnige dagen waar scooter of trein ons heen brachten zoals bos of water.

Verder is dit visje na 4.5 jaar toch weer gevangen 😮.

Op de valreep van 2019 gebeurde het onverwachte haha, en geloof mij dat de mensen die me echt kennen dit ook echt niet aan zagen komen.

Op 9 oktober 2019 was ik ineens geen vrijgezel meer.

Geloof mij voor iemand met bindingsangst en verlatingsangst en een record van 4 en een half jaar vrij zijn, was het een hele stap.
Maar een stap die ik met vertrouwen nam, een stap waar ik zekers geen spijt van heb, en een stap die hopelijk nog lang mag voortduren.

Nu ben ik daar niet zo heel bang voor want het gaat super tussen ons, vullen we elkaar goed aan, is mijn dochter ook happy met mijn keuze en is alles bespreekbaar.

Ook heb ik ineens weer na 12 jaar een schoonmoeder...en gelukkig een hele lieve. Helaas kan ik haar nooit mam/ma/of moeders noemen omdat dat niet werkt in mijn hoofd en ik maar 1 mamma heb...maar ik ben nu al heel erg op haar gesteld dus ook verhalen over de boze schoonmoeders kunnen we wegstrepen haha.


En hey natuurlijk duw ik mijn schatje snachts soms het liefste een kussen op zijn kop (snurken), en draai ik nog weleens zo erg dat hij bijna uit bed valt, weet ik ineens heel veel van voetbal en moet ik uitkijken dat ik geen misbruik van hem maak omdat hij zo lief is....dus onze relatie is niet alleen nieuw, geweldig, liefdevol maar ook vrij normaal zoals je leest.

Nee hoor, het gaat heerlijk en gelukkig zitten we ook op 1 lijn als het om weg gaan gaat.

Ik ben nou eenmaal een roetserd en hij gaat graag mee.

WinterEfteling, Mega Piratenfestijn, winkelen, stappen, cd-presentatie, uit eten, we hebben al veel gedaan samen (lees met z'n tweeen en drieeen) en dat voelt ook super natuurlijk.

Al merk je wel dat je ineens heel veel fans krijgt als het goed met je gaat 🙄

Ineens heeft iedereen (nouja sommige mensen dan) een hele open (achter je rug om) mening, ben je ineens veranderd, ben je ineens teveel van huis en vinden ze het ineens allemaal maar vreemd hoe je de dingen doet en waar je van geniet.

Kijk, waarom zou ik me druk maken ?

Iedereen lult en iedereen heeft een mening (ik net zo goed, die mening dan he ).

Maar geloof mij, ik ben niet veranderd, en ik heb altijd mijn dingen gedaan met mijn dochter en ook alleen natuurlijk (feestjes). En ik hoef aan niemand verantwoording af te leggen..maar als ik dan toch bezig ben...slinger ik het graag nog even de wereld in voor het 2020 is en de misgunners me gestolen kunnen worden.

Zo dat moest me ff van het hart SORRY HOOR !

Heb ik nog meer over 2019...nee eigenlijk niet.

Al met al is het me best mee gevallen, ik heb ergere jaren gehad 😬

Maar mss is dat omdat ik mijn depressie van een minstens een maand niet wil delen, het gemis van mijn Humpfrey verbloem, gewoon lekker positief blijf als altijd en mijn leven nu volledig is veranderd maar kwa liefde zoveel moois heeft gebracht wat al het negatieve nu overstemt (love is in die air lalalalala).

Ik hoop dat 2020 voor ons allemaal weer vele goeie dingen in petto heeft, en dat we blijven onthouden dat er ook negativiteit zal zijn.       

Als dat er namelijk niet was, dan zou je het goeie niet van het slechte kunnen onderscheiden en zou elke dag hetzelfde zijn.

Ook hoop ik dat als je de liefde hebt, dat je hem houd. En als je de liefde nog niet hebt gevonden stop dan echt met zoeken. Het is een cliche maar de liefde vind jou !

Ik zie om me heen echt wel wanhopige mensen, vooral met de kerst...en ik wil niet klinken als een kerstfilm...maar kerst heeft echt wel iets magisch, en mss hoef je met kerst alleen maar in stilte te wensen....

En niet alleen in de liefde, ik hoop dat het jullie volgend jaar allemaal goed vergaat.

Emotioneel, financieel, liefdesveel (nee je hoeft het niet op te zoeken, ik verzin dat woord ter plekke).

Maar wat je ook doet, wie je ook wint of verliest in 2020...hoe zwaar, hoe mooi, hoe donker of hoe licht het ook gaat worden...blijf ten alle tijde jezelf, verlies jezelf niet in het leven (en ik mag dat zeggen want ik heb mezelf menigmaal verloren, en ik weet dat het soms niet te vermijden is, maar weet dat er een wil is waar de weg ligt).

We maken allemaal fouten, we zijn allemaal mensen...wees lief  voor elkaar, want het kan zo ineens allemaal voorbij zijn.

Kijk naar een situatie met een heldere blik, naar de oorzaak en naar het gevolg..en soms ligt dat gevolg bij jezelf..dus pak er samen dan een flinke neut op en ga met een goed gevoel het nieuwe jaar in.

Ik wens jullie allemaal alvast hele fijne vreetdagen en een supergeweldige jaarwisseling....vergeet je dieet, maar denk wel aan je vingers (want die heb je in 2020 nog nodig).

Groetjes Sissi

 

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

cache/resized/b0e1ca86dad1db087d6bcaa37e52eda7.jpg

@024 in Neon letters

@024 in Neon letters


* Veilig en makkelijk te installeren.
* Gemakkelijk af ...

cache/resized/6b8be4bb6791d5b182e1ec643fe435c8.jpg

Matten

We verkopen droogloop matten in superkwaliteit.

Prijs
50 x 80 cm            ...
cache/resized/f313f70919abd71609c8da871a06ce3c.jpg

Portemonnees

Wij bieden u een grote collectie portemonnees en portefeuilles van echt ...
cache/resized/3d70f8c67096402161824e342636726b.jpg

Riemen

Onze riemen standaard is voorzien van lederen dames en heren riemen in ...
cache/resized/489b347d0536a19414dd9f7ca75f1552.jpg

Tassen

Onze collectie tassen bestaat uit meer dan 100 modellen damestassen voor ...

cache/resized/714d78b84c2c7c14f050b8dbbe8f8981.jpg

Fournituren

Schoencrème
Schoencrème is het belangrijkste onderhoudsproduct voor uw ...

cache/resized/f41c87171875710c5a40bc147aab8192.png

Myslole inlegzolen

Het MYSOLE  programma omvat een serie hoogwaardige inlegzolen welke ...

cache/resized/f203543cb741d6470841183e76dbf798.jpg

Laatste Winnaar Foto van de week ...

LIeve Hondenbezitters,

Het was geweldig, wat een leuke, gekke en mooie ...
cache/resized/b3a4b879c0a01f327c971cc0dd8c9efb.jpg

Winnaar van de week Woefff

Lieve hondenbezitters,
Wat een leuke, lieve en gekke foto's sturen jullie ...
cache/resized/920a86f39285899405ec1633431278d0.png

Rememberme Nijmegen

Rememberme Nijmegen is een geheugenspel gebaseerd op het wereldberoemde ...
cache/resized/126e5bd5c07fcd7d1f7ae4c29be2f5b1.jpg

de foute nijmeguh kerst trui

Kiek däor, wà mòòi !! Bestel hem op tijd voordat ze op zijn.....
ook voor ...
cache/resized/0fbe36d953627aaa34e73f581e879cb0.jpg

Nimweegse Kersballe

De Nimweegse Kerstballen zijn helaas niet meer leverbaar!

T mot nie gekker ...

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us
blob:https://www.024nijmegen.nl/66f2e582-c4c8-4508-b953-9b6f607a37c1

Rob Jaspers gidst weer over der ...

Waaltochten met verhalen over Nijmegen langs de rivier. Een ...
cache/resized/a764a8ceba2a1df16c2379e608a6aee8.jpg

Hoe een vermiste hond na 6 dagen ...

Deze keer schrijf ik een uitgebreid verhaal omdat ik hier ook een aantal ...
cache/resized/0be414c948e6e97b2c904b42635dcc24.png

Afgelopen jaar was een bijzonder ...

Het Rijk van Nijmegen is prachtig
cache/resized/e1b28738ca475f96b5543203355c135b.jpg

we krijgen un Nimweegs Kerreke

Het was een tijdje spannend maar we mogen het nu vast een stukje ...
cache/resized/3cfa1769940436aa17d9f129d1e3b81a.jpg

Paling pruuferij 2021

Nimwegenuire houwe fan un buske paoling met de kermis. Gelukkig is er dit ...
cache/resized/c3babe88cfdb7f6740805e7353e28c5a.jpg

Gijs de Hamster

Update: Gijs heeft een nieuw plekje gevonden. Gijs de hamster zoekt een ...
cache/resized/c736388ac1ccb5eeeedf2b693a67e815.jpg

Kinesiotapen tegen hooikoorts

Als je klachten hebt als gevolg van hooikoorts gebruik je wellicht vaak ...
cache/resized/c77665c7b70b5bd59153a819bc388952.jpg

Planten en kruiden tegen insecten

Het heerlijke weer komt eraan, lekker buiten zitten en genieten. Alleen ...
cache/resized/650725f83afc832f0a0ce71fdb314c28.jpg

Het vermiste adoptiehondje (dec ...

“Slechts zeven etmalen nadat ons hondje uit een asiel in Turkije bij ons ...
cache/resized/5e96fa07641836fb8d9c77ac11fac3dc.png

Parkeernota 2020-2030

In begin november gaat de gemeenteraad besluiten over de parkeernota ...
cache/resized/c0cce4ccc4479de54b859706f1cbf02f.jpg

Even op herhaling...

Soms herinner je je dingen...en achteraf kun je er dan gelukkig om ...
cache/resized/593cf47b321c1d2a8168fb7dd1f52ec4.jpg

Een dagje in het bos....

Boswandeling is groen, een bos wandeling ook...en met allebei weet je ...