024nijmegen

0.0/5 rating (0 votes)
1376

Een mening is geen feit...

Wat is jouw mening..... ? in Van Alles Wat

024 Nijmegen

Sissi
Even voorstellen...

Hallo allemaal, 

Wat een ellende allemaal op facebook vandaag he, nouja vandaagā€¦de hele week is het natuurlijk alweer raak.

Buiten je eigen facebookvrienden om mss, is er bij bekend Nederland ook weer heel wat leedvermaak te halen šŸ˜‰

En ook de bedrijven doen weer lekker mee.

Het is bijna weer angstig om je mening te geven, terwijl iedereen die heeft, het merendeel die verkondigt, iedere helft de andere helft afkeurt en soms zelfs aggressief neer beukt (schriftelijk), en iedereen denkt gelijk te hebben terwijl we ons juist niet zo druk moeten maken.

Want waarom maken we ons zo druk ??

We hebben toch niks te vertellen !

Maar ik beken, ik heb ook mijn mening en soms is het gewoon leuk en uiterst nodig om die te verkondigen op facebook, wachtend op het onbegrip of juist het begrip van mensen. En doe ik het niet dan blijft mijn ego maar schreeuwenā€¦doe het nou !!

Maar je hebt ook van die achterlijke reacties van sommige die gewoon nergens op slaan.

Laatst had ik er eentjeā€¦ik reageerde op een stukje over Nick Carter van de Backstreet boys. Hij was 40 geworden en de kop riep, voel jij je ook al oud. Dus ik antwoord daaronder met #stokoud.  Niks bijzonders, gewoon klein beetje sarcasme, daar is nog nooit iemand aan dood gegaan toch.
Komt er 1 of ander mens met de reactieā€¦nou ik heb je profiel bekeken en je fotos laten al zien dat je gewoon oud bent want zo zie je er ook uit.

WTF, kijk daar kan ik me dan wel weer pissig over makenā€¦ik met mijn stralende ogen, mijn Snapchatfilter die al mijn oneffenheden, rimpels en bultjes verbergt en mijn stralende lach die zegtā€¦zo lief zag ik er ook al uit op mijn 18e (alleen dan zonder filter, want dat kende we in de oertijd nog niet)..krijg zoā€™n domme reactie van een wijf dat nooit zo oud zal worden zoals dat ze eruit zag !

Nadat ik dat eerst had geschreven, heb ik het een minuut later weer verwijderd omdat ik wil dat 2020 voor mij staat voor het MAAKJENIETOVERALDRUKOMJAAR !

Maar oke we gaan door met de rest op facebookā€¦

neem bijvoorbeeld Marco Borsato en Leontine (voor mij nog altijd gewoon) Ruiters.

We hebben de meelevers, de niet boeiers, de allesweters, de straffers en de vergevers.

Waar hoor ik bijā€¦ik hoor bij de nuchtere neutralistenā€¦ik bedoel, wat Marco deed was fout, maar ik ken Marco niet persoonlijk, ik weet niet wat Marco en Leontien savonds doen of juist niet doen. Draait zij de bordjes die hij kapot probeert te zingen, belt zij met een ander maar is ze slim genoeg om het geheim te houden en heeft hij juist iemand getroffen die niet zo trouw bleek te zijn als een hond, en haar mond voorbij praatte of zit de ene op de ene hoek van de bank en de ander aan de andere kant en spelen ze mooi weer voor de kinderen.

Je weet het niet, enige wat ik weet voor mezelf is dat als een relatie goed is, je geen behoefte hebt aan iemand anders.
En dan bedoel ik dat aan 2 kanten. Als je allebei het gevoel hebt dat er niemand anders kan tippen aan je partner, als je het gevoel hebt dat je alles hebt wat je wil, je niets mist en dat de snert bij de buren nooit groener kan zijn als jouw eigen grasā€¦dan kan daar ook niemand tussen komen !

Schort het er ergens aan bij 1 van de partijen en kom je in de verleiding (die Marco overgins genoeg tegen kwam) dan kan het nog weleens mis gaan.

Is daar iets aan te doen ? Moet je echt vechten voor je relatie terwijl er een gevoel blijft knagen van onbehagen en je er beide niet gelukkig door word ?
Ik denk persoonlijk van niet, ik denk dat je dan als volwassenen de pijn moet dragen, jezelf niet moet laten kennen, moet kijken naar de toekomst en moet zorgen dat je vooral voor de kinderen alles goed oplost !

Desnoods los je het in je eentje op, elk mens is sterk genoeg om het alleen aan te kunnen. Dat maakt je uiteindelijk trots, geeft je kracht en met die ervaring leer je met tegenslag om te gaan.

Jaja noem me maar een moraalridder, maar ik was daar een paar keer, dus mijn mond mag praten waar ik ben geweest en waar mijn ogen hebben gezien en mijn hart heeft gevoeld.

Dus vrouwen tieten vooruit en laat zien wat je waard bent, kerels piemels naar voren en toon wat emoties !

Of je moet genderneutraal zijnā€¦

Nouja das ook nog wel een dingetje hoor. Ik lees bijna niets anders meer.

Ik kan er wel op in gaan, want ook daar heb ik natuurlijk net zoals iedereen een mening over..maar buiten mijn mening heb ik er geen verstand van.

Ik hoor zoveel namen tegenwoordig dat ik door de bomen het bos niet meer zie (of is dat racistisch als bomen staan voor mannelijke delen en bos voor ongeschoren vrouwen)ā€¦anyway vroeger had je homoā€™s,  lesbienes, bisexuelen, transexuelen en travestietenā€¦mss had je nog iets meer maar dat weet ik niet.

Nu denk ik dat de ene de ander is, maar dat blijkt dan weer een heel nieuw soort te zijn.

Ik bedoel het niet verkeerd, ik laat iedereen in zijn waardeā€¦maar ik heb me nooit iets anders gevoeld als vrouw.
Zou nl niet weten hoe het voelt als man, en of ik dat nou wel zo leuk vind om te zijn.
Ik ben zo geboren, dus het zal wel kloppenā€¦ik ben soms zo simpel šŸ˜‰

Maar hoe moet het voelen als je ā€œnietsā€ bent ??

Dat ā€œnietsā€ brengt me dan wel weer ff terug naar het ā€œietsā€ wat ik net al even aanhaalde .. RACISME !

Jongens jongens, ik heb altijd geleerd..als mensen over je praten ben je intressant ! (niet dat ik me daar altijd zo fijn bij heb gevoeld, maar je baalt, je schreeuwt een keer en legt je erbij neer. Je kunt het immers niet iedereen naar de zin maken).

Maar het was al erg in afgelopen jaren, maar het word alleen maar ergerā€¦iedereen schreeuwt steeds harder, iedereen wil gehoord worden, en het gevoel van leven en laten leven en een ruggegraat kweken is voorbij.

Nu was vandaag de Hema weer volop in het nieuws met hun nieuwe chocoladebolā€¦die chocobol is dus gewoon de ouderwetse moorkop die niet meer mag. De Moor word verbannen en waar Hema er Chocoladebol van maakt, was er een bakker die al eerder ging voor de ā€œroomkopā€ .

Nu vind ik persoonlijk, Roomkop een veel vijandiger woord.
Hey vuile Roomkop dat je de moord stikt met je klote weetikveelwatvoorsituatiejehierplaatstā€¦. 

Noem me dom of naief, maar ook met racisme werkt het hetzelfde als met meningenā€¦de ene boeit het geen reet en de ander staat erdoor op zijn kop !

Er zijn genoeg buitenlanders die eigenlijk gewoon Nederlanders zijn met dezelfde mening als menigeen zonder blosje op de wangen.
Er zijn genoeg Nederlanders die gewoon Nederlanders zijn, die ineens zielig langs de route van Sinterklaas gaan staan zodat kinderen in de war raken, hun illussies en geloof kwijt raken en die protesterende NEDERLANDERS zich niet beseffen dat ze hiermee alleen de kinderen raken ipv de ouders of het hele feest.

Eigenlijk wilde ik die hele klote discussie niet eens noemen, maar het word je gewoon door de strot geduwd, want nu willen ze weer 4 x per jaar gaan demonstreren.
Kun je je kinderen dat weer uit gaan leggenā€¦

Mam wat doen die mensen daar met die borden voor Zwarte Piet ?
Ze willen dat hij wegblijft jongen.
Ja maar mam, hij komt pas in december toch ?
Ja jongen maar dit is zodat hij helemaal niet meer komt, maar zijn tweelingbroer met stukken minder ervaring.
Minder ervaring mam ??

Ja die ene, met alleen nog roetvegen, die nog niet hard genoeg gewerkt heeft dus nog vaker door de schoorsteen mot.

Oh die bedoel je, die ene die lijkt op onze buurman en die vorig jaar nog de slager en de bakker heeft mee genomen en me pepernoten gaven.
Ja jongen die bedoel ik..
Maar mamā€¦

Ja jongen ?
Het is pas maart ?

Klopt jongen, voorlopig ligt Zwarte Piet nog heerlijk in de ZON ā€¦strijkt Sinterklaas zijn baard, blijft in het kasteel zodat zijn bleke huid niet verbrand en schudden wij ons hoofd en vragen ons af wat er met de wereld gebeurt is toen we niet keken.

En jaā€¦dit rolde net officeel uit mijn vingers, niet gestolen of gekopieerdā€¦soms ben ik niet alleen blond maar ook geniaal haha.

Net zoals iedereen verschillende kanten heeft, en wat zou het fijn zijn als we eens naar alle kanten zouden kijken.

Maarja dat is ook een illussie, ik weet hetā€¦

Ook ik ben geen heilige, en ook ik kan soms mijn stem verheffen om mijn mening te verkondigen of heel stoer en dreigend vanachter mijn telefoon, mijn capslock te gebruiken en dan denken dat ik indruk maak šŸ˜‰.

Maar de enige die indruk maken zijn de hoge heren, met de te hoge lonen, de slechte beslissingenā€¦en de vele kanten die zij hebben moeten ze aanpassen aan dames en heren die wij niet zien, maar die nog veel meer te vertellen hebben.

Geld mensen, dat is waar de wereld om draait !

En laat ik daar nou net iets te weinig van hebben om er toe te doen šŸ˜

Maar ik heb ook net genoeg om af en toe eens lekker uit de band te springen en mijn kop leeg te makenā€¦

Neem afgelopen weekendā€¦.

Van vrijdag t/m zondag heerlijk met mijn schatje en mijn dochter (ook al zoā€™n schatje) en de hondjes weg geweest.

Een Roompot (neeeee geen Moorpot)ā€¦. Vakantiepark in Zeeland.

En wat hebben we genoten.

Bijna geen donder gedaan,  gewoon gewandeld, spelletjes gedaan, tv gekeken, goeie gesprekken gevoerd, 3 x per dag gegeten uit eigen kast vanuit thuis, fotos gemaakt, en ontspannen.

Soms moet je gewoon echt even alles achter je laten, alle zorgen aan de kant, geen problemen aan je hoofd en tijd vrij maken voor je gezin.

En geloof me, iedereen kan datā€¦al moet je soms sparen.

Ik ben niet zo voor de prijzen noemen, maar in dit geval wil ik een punt maken..in dit geval wil ik aangeven dat je voor 110 euro boekingskosten (4 dagen,3 nachten) en alleen een keer voor 15 euro aan luxe broodjes bij de Shell een heerlijk rustpunt voor jezelf kunt inbouwen, je kind gelukkig kunt zien en je weer kunt voelen waar het in het leven echt om gaatā€¦

Rust, geluk en tevreden zijn met kleine dingen !

En als je dat voelt, wat doen meningen er dan toe.

Als je dat voelt, wat doet het er dan toe dat de wereld niet altijd doet wat jij wil, jij doet immers ook niet altijd wat de wereld wil.

We doen soms niet eens wat we zelf graag willen, ik weet achteraf ook zeker dat we niet helemaal deden wat het vakantiepark wildeā€¦ik liep namelijk als Anne Frank die onder moest duiken met 2 honden het appartament in, bang om betrapt te worden, want het bleek achteraf dat we het verkeerde huisje hadden aangevinkt en daar helemaal geen dieren mochten zijn haha.

Nu kan ik erom lachen, maar het voelde net als het Achterhuisā€¦ sssttt ik bedoel het grappig, niet verkeerd !

We kwamen eerst al binnen in een steenkoude kamer, bleek de kachel kapot, dus Jaimy en ik eruit met die beesten en rondjes lopen, terwijl mijn schat in zijn eentje alle spullen weer in kon pakken ( 3 dagen weg, is spullen voor 7 weken), en naar de kamer ernaast kon verhuizen. Wij weer terug, kregen die honden ruzie, ze kunnen je spontaan bij Madam Tussaud plaatsen en geen hond die het op zou vallen šŸ˜‰.

En vervolgens word er de volgende dag op de deur geklopt, sta je elkaar met xtc ogen aan te kijken, oh godā€¦wie is dat, wat nu, wat moeten we doen, HELLUP !

Tuurlijk moet je open maken, maar er stond een hele vriendelijk jonge jongen voor de deur met een briefā€¦en alle lof, complimenten en veren voor het park..we kregen de keuze tussen een gratis ontbijt, een uurtje gratis fietsen, gratis bowlen of midgetgolvenā€¦

Is niet zo moeilijk he wat we kozenā€¦De midget had ik al bij me šŸ˜‰ sorry Jaimy hou van jou haha, dat bowlen ging niet dan was het helemaal los gegaan als er niemand binnen was, fietsen daar heb ik een bloedhekel aan, dus we gingen voor het ontbijtā€¦.

En een brutaal mens heeft de halve wereld, want aangezien Jaimy zich niet zo lekker voeldeā€¦ging die van mij vragen of hij een ontbijt mee mocht nemen.

Service ten top, want het mocht en met 2 volle tassen kwam hij terug !!

VOEDSELLLLLLLL šŸ˜ƒ 

Nou ik ga er maar weer eens een einde aan breienā€¦.denk dat jullie ogen inmiddels wel moe zijn, en mijn beentjes gaan de bank weer opā€¦

Ik ben al de hele week niet lekker en hoop niet op een herhaling van vorig jaarā€¦wat een klote jaar was dat kwa gezondheid !

Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend, doe geen dingen die ik ook niet zou doen (dan mag je heel veel) en ik heb het vaker gezegdā€¦alles gebeurt met een reden, je ontmoet mensen met een reden, mensen gaan ook weer met een reden en een leven bestaat uit verschillende fasesā€¦.blijf niet hangen in bepaalde fases die niet meer voor jou bestemd zijn, al doet afscheid nemen soms pijn, weet dat er een andere deur weer staat te trappelen om voor je open te gaanā€¦

Maar heyā€¦.das mijn mening šŸ˜‰

Groetjes Sissi

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

cache/resized/b0e1ca86dad1db087d6bcaa37e52eda7.jpg

@024 in Neon letters

@024 in Neon letters


* Veilig en makkelijk te installeren.
* Gemakkelijk af ...

cache/resized/6b8be4bb6791d5b182e1ec643fe435c8.jpg

Matten

We verkopen droogloop matten in superkwaliteit.

Prijs
50 x 80 cm Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā  ...
cache/resized/f313f70919abd71609c8da871a06ce3c.jpg

Portemonnees

Wij bieden u een grote collectie portemonnees en portefeuilles van echt ...
cache/resized/3d70f8c67096402161824e342636726b.jpg

Riemen

Onze riemen standaard is voorzien van lederen dames en heren riemen in ...
cache/resized/489b347d0536a19414dd9f7ca75f1552.jpg

Tassen

Onze collectie tassen bestaat uit meer dan 100 modellen damestassen voor ...

cache/resized/714d78b84c2c7c14f050b8dbbe8f8981.jpg

Fournituren

SchoencrĆØme
SchoencrĆØme is het belangrijkste onderhoudsproduct voor uw ...

cache/resized/f41c87171875710c5a40bc147aab8192.png

Myslole inlegzolen

Het MYSOLE Ā programma omvat een serie hoogwaardige inlegzolen welke ...

cache/resized/f203543cb741d6470841183e76dbf798.jpg

Laatste Winnaar Foto van de week ...

LIeve Hondenbezitters,

Het was geweldig, wat een leuke, gekke en mooie ...
cache/resized/b3a4b879c0a01f327c971cc0dd8c9efb.jpg

Winnaar van de week Woefff

Lieve hondenbezitters,
Wat een leuke, lieve en gekke foto's sturen jullie ...
cache/resized/920a86f39285899405ec1633431278d0.png

Rememberme Nijmegen

Rememberme Nijmegen is een geheugenspel gebaseerd op het wereldberoemde ...
cache/resized/126e5bd5c07fcd7d1f7ae4c29be2f5b1.jpg

de foute nijmeguh kerst trui

Kiek dƤor, wĆ  mĆ²Ć²i !! Bestel hem op tijd voordat ze op zijn.....
ook voor ...
cache/resized/0fbe36d953627aaa34e73f581e879cb0.jpg

Nimweegse Kersballe

De Nimweegse Kerstballen zijn helaas niet meer leverbaar!

T mot nie gekker ...

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us
blob:https://www.024nijmegen.nl/66f2e582-c4c8-4508-b953-9b6f607a37c1

Rob Jaspers gidst weer over der ...

Waaltochten met verhalen over Nijmegen langs de rivier. Een ...
cache/resized/a764a8ceba2a1df16c2379e608a6aee8.jpg

Hoe een vermiste hond na 6 dagen ...

Deze keer schrijf ik een uitgebreid verhaal omdat ik hier ook een aantal ...
cache/resized/0be414c948e6e97b2c904b42635dcc24.png

Afgelopen jaar was een bijzonder ...

Het Rijk van Nijmegen is prachtig
cache/resized/e1b28738ca475f96b5543203355c135b.jpg

we krijgen un Nimweegs Kerreke

Het was een tijdje spannend maar we mogen het nu vast een stukje ...
cache/resized/3cfa1769940436aa17d9f129d1e3b81a.jpg

Paling pruuferij 2021

Nimwegenuire houwe fan un buske paoling met de kermis. Gelukkig is er dit ...
cache/resized/c3babe88cfdb7f6740805e7353e28c5a.jpg

Gijs de Hamster

Update: Gijs heeft een nieuw plekje gevonden. Gijs de hamster zoekt een ...
cache/resized/c736388ac1ccb5eeeedf2b693a67e815.jpg

Kinesiotapen tegen hooikoorts

Als je klachten hebt als gevolg van hooikoorts gebruik je wellicht vaak ...
cache/resized/650725f83afc832f0a0ce71fdb314c28.jpg

Het vermiste adoptiehondje (dec ...

ā€œSlechts zeven etmalen nadat ons hondje uit een asiel in Turkije bij ons ...
cache/resized/5e96fa07641836fb8d9c77ac11fac3dc.png

Parkeernota 2020-2030

In begin november gaat de gemeenteraad besluiten over de parkeernota ...
cache/resized/c77665c7b70b5bd59153a819bc388952.jpg

Planten en kruiden tegen insecten

Het heerlijke weer komt eraan, lekker buiten zitten en genieten. Alleen ...
cache/resized/db58c757b0388af7366e19f018003388.jpg

Kort, zonnig en luchtig...

Laat de zon in je hart..en straal hem uit naar de wereld !!
cache/resized/0883419cdcf1e141aaae2bff112e06f6.jpg

Een kerstavondje in het ...

2018 zit er bijna op, bijna tijd voor een heel nieuw jaar..maar niet ...