024nijmegen

0.0/5 rating (0 votes)
2145

Joris Ivensplein op zijn kop !

4daagsefeesten met Joris en Jack !! in Van Alles Wat

024 Nijmegen

Sissi
Even voorstellen...

Hoi allemaal,

Daar zitten we dan…moe, voldaan en op de achtergrond speelt zachtjes Spotify.

Geen energie, vrienden, gezelligheid, of goeie artiesten in mijn woonkamer
😉

De 4daagse week is weer voorbij, en wat is hij snel gegaan.

Ik stapte er dit jaar natuurlijk heel anders in, en ondanks dat je weet dat het wel goed komt… mis je de Sportcentrale
.

In tegenstelling tot de uit de duim gezogen berichten en verhalen, was het altijd druk en gezellig en zoals iedereen inmiddels weet.. THUIS !


Maar omdat je niet kunt blijven hangen (waar ik heel goed in ben), zette ik mijn feestgezicht op en zou wel zien wat de week ging brengen.


De zaterdag begon voor mij met mijn neefjes.

Samen de stad verkennen, en een feestje bouwen !

En een feestje was het met z’n drieen, echt heel gezellig en overal gekeken en gedanst.

Rond 11 uur liep ik die 2 weer achterna richting Joris Ivensplein, geen idee wie er op dat moment zou komen, laat staan wat me te wachten stond.

Die 2 schoten naar voren en ik bleef nog even praten.

Ineens zag ik Vieze Jack voorbij schieten, en dat was natuurlijk het moment om naar voren te gaan. Ook ik ken net zoals mijn dochter al zijn nummers en wilde dit optreden niet missen.

Voor kwam ik mijn vriendin tegen met haar dochter en kleindochter en ook mijn neefjes stonden klaar voor een feestje.

Jack begon en hij bracht al gelijk sfeer op het plein !

Hij maakte er echt een feestje van, en zijn supermooie slanke 
achtergrond danseressen deden gezellig en spontaan mee.

Vaak begin ik wat achteraan, en gek genoeg wurm ik mezelf steeds een stukje naar voren..en dat was nu niet anders.

Ik wilde eerst nog filmen, maar vond het zielig voor dochterlief omdat ze er vast en zeker bij had willen zijn…dus besloot het niet te doen.

Op dat moment kreeg Jack me in de gaten en riep ineens dat ie een lekker wijf zag staan. Ik keek al naast me, achter me, maar hij keek niet scheel en keek toch echt naar mij (hoe dan ? haha).

Anyway, hij zei dat ik maar naar boven moest komen. Dat klimmen ging hem niet worden dus ik zei met mijn blonde hoofd dat dat niet ging. Wel hoor wees hij, gewoon via de invalide-ingang naar boven. Tuurlijk, stom..had ik zelf ook kunnen verzinnen.

Nou ik naar boven, kwam Gertjan nog tegen die lachte dat ik ook overal voor de porren was, en zonder enige vorm van zenuwen (heel gek) liep ik het podium op.

Ik werd spontaan, lachend opgevangen door de aardige dames en Jack riep gelijk dat ik er daar beneden beter uit had gezien (dankjewel) en ik antwoorde met “ja jij ook”  (moest toch iets om me niet te laten kennen).

Daarna vroeg hij mijn naam, waar ik vandaan kwam en of ik vrijgezel was. Vervolgens ging hij “op de kermis” voor me zingen en ik zong lekker met hem mee.
Zonder schaamte stond ik daar te dansen, dacht dat hij me wilde draaien wat niet het geval was haha, dus draaide de verkeerde kant op, herpakte mezelf gelukkig snel en danste verder, hij zong “en dan geef ik je een zoen” en tikte op zijn wang… tuurlijk gaf blondie hem een kus op zijn wang, ik had alleen niet verwacht dat hij om zou draaien en me vol op mijn mond zou kussen voor een paar seconde haha.

Schrok me dood, dus de meest charmante kus was het niet…maar ik moest wel heel erg lachen en ik was niet de enige.

Met een bonzend hart, een lach op mijn gezicht en een sticker bonjourde hij me daarna van het podium 😉 .


Ik belande weer voor het podium waar hij nog een keer mijn naam riep, een liedje zong en toch maar even liet weten dat het allemaal voor de show was haha. Ja schat, ik weet hoe het werkt… ik loop al een tijdje mee en ken het wereldje
😉.

Normaal wil ik daarom ook niet zo gauw met mensen op de foto.

Niet dat ik me daar te goed voor voel, dat het niet leuk is, of omdat het me niet boeit. Maar ik hou de herinnering wel in mijn hoofd (met andere woorden, vind mezelf gewoon niet fotogeniek genoeg 😉).


Maar nu lag dat natuurlijk wel anders, deze kans pakte ik wel 😝 vond het gewoon een superleuk optreden en een superleuke vent.
Dat ik na de foto bijna op mijn bek ging over die  stomme stoeptegel die er lag…dat moeten jullie maar voor je houden !


Wat wel heel grappig was, was dat ik een keer of 7 werd aangesproken daarna op verschillende plekken in de stad. Mensen die me herkende, die het echt leuk vonden, die Jack leuk vonden, en zelfs 1 die dacht dat het allemaal gespeeld was (heb ik ff uit de droom geholpen).

Ook dat verborgen houden voor mijn dochter ging natuurlijk niet meer door, omdat ik menig filmpje op facebook voorbij zag komen 😝

Rond half 1 ging neefje 1 naar huis (nadat we nog bij Wir sind Spitze waren geweest, ook echt een topband) en neefje 2 trok mee naar de Shamrock.
Daar hebben we nog tot in de kleine uurtjes met mijn vrienden gefeest en gedanst, en zijn rond 5 uur naar huis gelopen.


De zondag begon alweer vroeg en rond 2 uur was ik weer in de stad.

Nu zag ik het hele Joris Ivensplein en wat was het goed geregeld !!

Genoeg plekken om munten en drank te halen, overdekt voor een heel groot deel, er was eten aanwezig van tosti tot hamburgers tot pizza en kroketten, beveiliging was ook volop aanwezig, er waren echte wc’s i.p.v die vieze dixies,  en ik wist  dat er de hele week een supergoed programma zou zijn.


De zondag vloog voorbij met o.a optredens van Johnny en Bert, Jeffrey Peters en onze eigen Moonlights


De Sport mag er dan niet meer zijn, maar wat voelt het fijn dat sommige dingen zoals vrienden en vriendartiesten (nieuw woord
😉)…er dan gewoon wel weer bij zijn.

Het was een heerlijke dag en ook de zondag stond ik nog even op het podium te dansen met vriendinnen, terwijl Jeffrey Peters onze Cowboy Cumbia zong…ons vaste dansliedje in de Sportcentrale
😃 .


De maandag en Dinsdag moest ik helaas overslaan, voelde me echt niet lekker genoeg om te gaan feesten..dus de bank was mijn grootste vriend op dat moment.

Wel heb ik dinsdagmorgen de vierdaagselopers aangemoedigd, en draaide mijn dj-neefjes de beste muziek om ze nog harder te laten lopen.
Ja M&O Roadshow maakte er weer een feestje van en ik was als tante natuurlijk wederom supertrots op die twee
.

Mede  omdat de buurt ook heel erg enthausiast en tevreden was, de complimenten ze om de oren vlogen en ze weer gevraagd zijn voor volgend jaar.

Woensdagavond was het gewoon weer feest op het Joris Ivensplein, net zoals donderdag en vrijdag (vrijdag stond ik voor de 3
e keer op het podium te dansen met de rest, en was het echt een superafsluiter). Ook vrijdag Arno en Ewald van Happy Ouwer eindelijk  weer eens gezien 😃 wat maken ze er toch altijd weereen topfeestje van en ik wens ze veel s6 met hun nieuwe singel !! Ook nog de altijd swingende Eric Baghuis met zijn vrouw 😃gesproken,  altijd weer gezellig !! 


Nog ff tussendoor…donderdagmiddag ook nog in Groesbeek geweest om te klappen voor de vierdaagselopers. Gezellig met familie gezeten. Alleen beetje jammer als je staat te dansen en er een man komt zeiken of je wil gaan zitten. Hij kon niks zien zei hij…. Dan ga je je toch echt afvragen of je te dik bent, te aanwezig, of dat die man blind is en ruim 45 duizend lopers niet ziet terwijl ze langs hem aflopen
.


Maar goed ik heb echt een hele leuke week gehad en wat ik al zei, hij is voorbij gevlogen !

Ik moet ook echt goed nadenken wat er nou allemaal gebeurt is… niet door de alcohol want ik heb in de hele week maar 1 boswandeling gehad (ja echt waar), maar het ging allemaal zo snel.

Wat ik niet vergeet is de gezelligheid en de topprestatie van Gertjan Wels en Theo Ruikes om dit te organiseren in samenwerking met het gehele N.A.F team, de dames en heren voor en achter de bar, de dame en heer van het eten, alle artiesten van bekend tot onbekend, en natuurlijk de beveiligers die alles scherp in de gaten hielden. Als ik nog mensen vergeet…beschouw je hierbij beschreven en bedankt.

Ik moet eerlijk zeggen, dat ik wel een opstootje had verwacht (sorry), maar de hele week is de sfeer top geweest. De hele week was het volle bak, maar geen spanning, geen ruzie, geen gezeik alleen maar pure gezelligheid !


Petje af mensen, daar kan menigeen nog wat van leren en ik hoop echt dat het Joris Ivensplein volgend jaar  weer gevuld is met alles waar ik nu zo van genoten heb.


Vandaag heb ik vooral veel geslapen haha, en tussen het slapen door nog films gekeken.

Het zwarte gat is dit jaar uitgebleven…daarin mis je de Sport toch wel hoor
😉.

Je zag daar mensen die je maar 1 keer per jaar ziet, of mensen die we nu sws bijna niet meer zien. Dat is gewoon heel jammer.

Maar ik hoop dat iedereen een superleuke vierdaagse heeft gehad en ik feliciteer iedereen die de 4 dagen weer heeft uitgelopen !
Het blijft een top prestatie en ik heb echt respect voor jullie voeten en doorzettingsvermogen 😉.

Zo dan ga ik nu…. PRECIES weer slapen en wens jullie alvast een hele fijne zondag toe !!

Heb je (nog) vakantie, geniet ervan en weet dat het leven te kort is om dingen uit te stellen.

Als je iets wil, doe het dan nu…maak jezelf gelukkig, jij staat elke dag in jouw schoenen, dus pluk de dag en geniet wat een ander ook vind !!

Groetjes Sissi
20 juli 2019Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

cache/resized/b0e1ca86dad1db087d6bcaa37e52eda7.jpg

@024 in Neon letters

@024 in Neon letters


* Veilig en makkelijk te installeren.
* Gemakkelijk af ...

cache/resized/6b8be4bb6791d5b182e1ec643fe435c8.jpg

Matten

We verkopen droogloop matten in superkwaliteit.

Prijs
50 x 80 cm            ...
cache/resized/f313f70919abd71609c8da871a06ce3c.jpg

Portemonnees

Wij bieden u een grote collectie portemonnees en portefeuilles van echt ...
cache/resized/3d70f8c67096402161824e342636726b.jpg

Riemen

Onze riemen standaard is voorzien van lederen dames en heren riemen in ...
cache/resized/489b347d0536a19414dd9f7ca75f1552.jpg

Tassen

Onze collectie tassen bestaat uit meer dan 100 modellen damestassen voor ...

cache/resized/714d78b84c2c7c14f050b8dbbe8f8981.jpg

Fournituren

Schoencrème
Schoencrème is het belangrijkste onderhoudsproduct voor uw ...

cache/resized/f41c87171875710c5a40bc147aab8192.png

Myslole inlegzolen

Het MYSOLE  programma omvat een serie hoogwaardige inlegzolen welke ...

cache/resized/f203543cb741d6470841183e76dbf798.jpg

Laatste Winnaar Foto van de week ...

LIeve Hondenbezitters,

Het was geweldig, wat een leuke, gekke en mooie ...
cache/resized/b3a4b879c0a01f327c971cc0dd8c9efb.jpg

Winnaar van de week Woefff

Lieve hondenbezitters,
Wat een leuke, lieve en gekke foto's sturen jullie ...
cache/resized/920a86f39285899405ec1633431278d0.png

Rememberme Nijmegen

Rememberme Nijmegen is een geheugenspel gebaseerd op het wereldberoemde ...
cache/resized/126e5bd5c07fcd7d1f7ae4c29be2f5b1.jpg

de foute nijmeguh kerst trui

Kiek däor, wà mòòi !! Bestel hem op tijd voordat ze op zijn.....
ook voor ...
cache/resized/0fbe36d953627aaa34e73f581e879cb0.jpg

Nimweegse Kersballe

De Nimweegse Kerstballen zijn helaas niet meer leverbaar!

T mot nie gekker ...

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us
blob:https://www.024nijmegen.nl/66f2e582-c4c8-4508-b953-9b6f607a37c1

Rob Jaspers gidst weer over der ...

Waaltochten met verhalen over Nijmegen langs de rivier. Een ...
cache/resized/a764a8ceba2a1df16c2379e608a6aee8.jpg

Hoe een vermiste hond na 6 dagen ...

Deze keer schrijf ik een uitgebreid verhaal omdat ik hier ook een aantal ...
cache/resized/0be414c948e6e97b2c904b42635dcc24.png

Afgelopen jaar was een bijzonder ...

Het Rijk van Nijmegen is prachtig
cache/resized/e1b28738ca475f96b5543203355c135b.jpg

we krijgen un Nimweegs Kerreke

Het was een tijdje spannend maar we mogen het nu vast een stukje ...
cache/resized/3cfa1769940436aa17d9f129d1e3b81a.jpg

Paling pruuferij 2021

Nimwegenuire houwe fan un buske paoling met de kermis. Gelukkig is er dit ...
cache/resized/c3babe88cfdb7f6740805e7353e28c5a.jpg

Gijs de Hamster

Update: Gijs heeft een nieuw plekje gevonden. Gijs de hamster zoekt een ...
cache/resized/c736388ac1ccb5eeeedf2b693a67e815.jpg

Kinesiotapen tegen hooikoorts

Als je klachten hebt als gevolg van hooikoorts gebruik je wellicht vaak ...
cache/resized/c77665c7b70b5bd59153a819bc388952.jpg

Planten en kruiden tegen insecten

Het heerlijke weer komt eraan, lekker buiten zitten en genieten. Alleen ...
cache/resized/650725f83afc832f0a0ce71fdb314c28.jpg

Het vermiste adoptiehondje (dec ...

“Slechts zeven etmalen nadat ons hondje uit een asiel in Turkije bij ons ...
cache/resized/5e96fa07641836fb8d9c77ac11fac3dc.png

Parkeernota 2020-2030

In begin november gaat de gemeenteraad besluiten over de parkeernota ...
cache/resized/c0cce4ccc4479de54b859706f1cbf02f.jpg

Even op herhaling...

Soms herinner je je dingen...en achteraf kun je er dan gelukkig om ...
cache/resized/593cf47b321c1d2a8168fb7dd1f52ec4.jpg

Een dagje in het bos....

Boswandeling is groen, een bos wandeling ook...en met allebei weet je ...