024nijmegen

429
9.0/5 rating 1 vote

Wijkagent Anne Thomassen

Lankforst, Malvert, Weezenhof in Mijn Buurt, Lankforst, Malvert, Weezenhof

024 Nijmegen
Wijkagent Anne Thomassen

Algemeen nummer 0900-8844
Werkgebied Lankforst, Malvert, Weezenhof



Wat doet een wijkagent voor de buurt?
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagent kan beschikken over een wijkteam, en als het nodig is, krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

Wat doet de wijkagent met uw melding?
Soms gebruikt de wijkagent uw informatie in lopende onderzoeken. Een andere keer neemt de wijkagent aan de hand van uw klacht of probleem poolshoogte en kan de wijkagent bijvoorbeeld degene aanspreken die voor overlast zorgt. Ook kan de wijkagent een probleem doorspelen aan partners, zoals de gemeente of woningbouwverenigingen.

Bron/Credits

Politie

Comments (1)

  • Anita

    15 september 2021 at 13:33 |
    Wij wonen in de Lankforst 56-37 (koopappartement)
    maar hebben regelmatig last van onze bovenbuurvrouw.Ze heeft namelijk een hond die elke dag zeker wel 20x per dag aan slaat en blaft op het balkon wat nog hoorbaar is!Veel mensen klagen hier ook over maar de VvE doet hier niks mee! Ook hebben wij regelmatig met haar in de klinch gelegen vanwege geluids/overlast harde muziek maar mv zegt heel stellig ga maar verhuizen of bel de politie maar!!!!Nu na bijna 2 jaar klagen en niks helpt zijn wij er toch helemaal klaar hier mee.Huismeester stuurt ons naar buurtbemiddeling maar dat zien wij zeker niet zitten omdat mv op alles toch geen rekening mee houd.Hopelijk dat u haar kan aanspreken op haar gedrag.

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us