024nijmegen

4732
0.0/5 rating (0 votes)

Jerry Nagtegaal Boksende Nijmegenaar

Boksende Nijmegenaar in Van Alles Wat, Minsen en Beesjes, Wolfskuil

024 Nijmegen
Jaren geleden hoorde mijn vrouw puur toevallig dat ze in de buurt naar kickboks instructeurs zochten. Ik wist niet of het iets voor mij zou zijn maar het leek me ergens toch wel weer leuk om mijn basis door te geven aan mensen die niet of nauwelijks bekend waren in deze wereld. Ik weet dat kickboksen niet goed in de media verschijnt, of tenminste nog te vaak negatief. Ik pleit dan ook voor een sport die geaccepteerd moet worden als ieder andere sport.

Nu kreeg ik "een normaal jongen uit Nijmegen" de kans om geïnteresseerde mensen, (die niet bekend waren met deze sport, die als ze erover hoorden alleen de negatieve kant hoorden) de basis te leren. Hun te leren dat het niet alleen maar gaat over elkaar het hoofd in te slaan en te trappen maar dat er ook echt een hele gedachtengang achter zit.

Ongeveer 2.5 jaar geleden stopte de samenwerkingen met sportscholen. De dag erna ging ik naar de kamer van koophandel en schreef me in als Keizer Sports!
Nu geef ik 2x per week les in bokszaktraining met een stukje techniek aan verschillende groepen en verzorgen we ook bootcamps op verschillende locaties
.
-Jerry Nagtegaal-

BN'er, Boksende Nijmegenaar - eigenaar Keizer Sports

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us