024nijmegen

2245
0.0/5 rating (0 votes)

Wijkagent Chris Hofman

Wolfskuil in Mijn Buurt, Wolfskuil

024 Nijmegen
Wijkagent Chris Hofman

Algemeen nummer 0900-8844
Werkgebied WolfskuilWat doet een wijkagent voor de buurt?
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagent kan beschikken over een wijkteam, en als het nodig is, krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

Wat doet de wijkagent met uw melding?
Soms gebruikt de wijkagent uw informatie in lopende onderzoeken. Een andere keer neemt de wijkagent aan de hand van uw klacht of probleem poolshoogte en kan de wijkagent bijvoorbeeld degene aanspreken die voor overlast zorgt. Ook kan de wijkagent een probleem doorspelen aan partners, zoals de gemeente of woningbouwverenigingen.

Comments (1)

  • Regina

    14 juni 2021 at 10:59 |
    Hoe kom je in godsnaam in direct contact met Chris Hofmans??? Als je 0900-8844 belt om afspraak te maken, word je van kastje naar muurtje gestuurd. Heb al geruime tijd te maken met overlast veroorzaakt door asociale buren en krijg van de gemeente te horen bel de wijkagent, maar die is volstrekt onbereikbaar. Loop tegen enorme muur op, hoezo is de politie dichtbij en bereikbaar, merk ik niets van.

Laat een berichtje achter...

Laat een berichtje achter als gast.

024Nijmegen tel 0649707471024Nijmegen contact us024Nijmegen like us